Neler Yeni

Üniversitede not

yusuftheayay

80+ Bronze
Arkadaşlar selam 19 yaşındayım bu sene üniversite başlayacağım daha önce 3-4 sevgilim oldu ve sürekli gezdim ortamlara aktım falan ama artık bir karar almak istedim şimdi benim amacım üniversite not ortalamı yüksek tutup Avrupa'da yüksek lisans yapmak ve Erasmus yapmak ve 4 senede +1 dil öğrenmek ing dışında şimdi sizlere sorum şu üniversitede sevgilim olsa bile terkedip birden gitme ihtimalide var ve günümüzde adam gibi seven yok biliyorsunuz artık özellikle bizim kuşakta sevgilinin anlamı kalmadı üniversitede sevgili yapmak, ortam bulup takılmak gecelere kadar takılmak mı o üniversite ortamını yaşamak yoksa tamamen sevgili yapmayıp kariyere yani üniversite odaklanmak mıbana demeyin ikisini aynı anda yap yapamam maalesef denedim olmuyor o yüzden o seceğini söylemeyin hiç yaşı büyük abilerimden tavsiye istiyorum
Kariyerine odaklanırsan 30-40 sene ortamlara akarsın, odaklanmazsan en fazla 4 sene ortamlara akarsın sen seç

Rulep

80+ Gold
kendinizi şartlamayın beyin o kadar basit bir organ değil ikisini birlikte götürebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Arda Başarır
Arkadaşlar selam 19 yaşındayım bu sene üniversite başlayacağım daha önce 3-4 sevgilim oldu ve sürekli gezdim ortamlara aktım falan ama artık bir karar almak istedim şimdi benim amacım üniversite not ortalamı yüksek tutup Avrupa'da yüksek lisans yapmak ve Erasmus yapmak ve 4 senede +1 dil öğrenmek ing dışında şimdi sizlere sorum şu üniversitede sevgilim olsa bile terkedip birden gitme ihtimalide var ve günümüzde adam gibi seven yok biliyorsunuz artık özellikle bizim kuşakta sevgilinin anlamı kalmadı üniversitede sevgili yapmak, ortam bulup takılmak gecelere kadar takılmak mı o üniversite ortamını yaşamak yoksa tamamen sevgili yapmayıp kariyere yani üniversite odaklanmak mıbana demeyin ikisini aynı anda yap yapamam maalesef denedim olmuyor o yüzden o seceğini söylemeyin hiç yaşı büyük abilerimden tavsiye istiyorum
Kariyere odaklanmak daha mantıklı.

revanthe

80+
kendinizi şartlamayın beyin o kadar basit bir organ değil ikisini birlikte götürebilirsin
Zaman yönetimini iyi yaparsan ikisinede vaktin olur bence
abiler denedim valla olmuyor zaman yönetimi hemde kız tarafı sürekli ilgi ilgi sürekli benimle buluş felan diyorlar 4 taneside aynıydı :) o yüzden olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

üniversite de değlde ne zaman yapacan ortamı zaten üni bitince hayat başlıyor eğlenmeye bak vizeler final haftaları son 2 3 hafta çok çalışırsın tüm sene kapatma kendini
Abi benim alkolüm içkim sigaram yok gece külübü bara gitmek bana saçma geliyor kariyere odaklanmak en mantıklısı gibi geliyor değil mi?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
evet mantıklı

Beren

80+ Gold
hangi üniversite usta ?
anadoludaki ahmet mehmet üniversitesi falansa nasıl akacaksın ortamlara merak ettim

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Sevgili yapıp ortamlara akma, full eğlenme gibi bir seçenek sunuyorsan kendine, üniversiteye gitmenin bir anlamı yok gibi :).

Rulep

80+ Gold
abiler denedim valla olmuyor zaman yönetimi hemde kız tarafı sürekli ilgi ilgi sürekli benimle buluş felan diyorlar 4 taneside aynıydı :) o yüzden olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi benim alkolüm içkim sigaram yok gece külübü bara gitmek bana saçma geliyor kariyere odaklanmak en mantıklısı gibi geliyor değil mi?
aynı kafadayız bana da saçma geliyor. kafa yapınızın uyuşacağı kızı illaki bulursun belki de hiç sevgilim olmadığı için böyle düşünüyorumdur ama yanlış düşündüğümü sanmıyorum bu dönemde bulmak harbi zor umarım böyle kızlar vardır

Top Bottom