Kariyer, seni illa seven birini bulursun üniversiteden sonra benceArkadaşlar selam 19 yaşındayım bu sene üniversite başlayacağım daha önce 3-4 sevgilim oldu ve sürekli gezdim ortamlara aktım falan ama artık bir karar almak istedim şimdi benim amacım üniversite not ortalamı yüksek tutup Avrupa'da yüksek lisans yapmak ve Erasmus yapmak ve 4 senede +1 dil öğrenmek ing dışında şimdi sizlere sorum şu üniversitede sevgilim olsa bile terkedip birden gitme ihtimalide var ve günümüzde adam gibi seven yok biliyorsunuz artık özellikle bizim kuşakta sevgilinin anlamı kalmadı üniversitede sevgili yapmak, ortam bulup takılmak gecelere kadar takılmak mı o üniversite ortamını yaşamak yoksa tamamen sevgili yapmayıp kariyere yani üniversite odaklanmak mıbana demeyin ikisini aynı anda yap yapamam maalesef denedim olmuyor o yüzden o seceğini söylemeyin hiç yaşı büyük abilerimden tavsiye istiyorum
hangi ünibölümüm iyi dostum yazılım müh kazandım
Mesaj otomatik birleştirildi:
eve kapatma değil kanka spor yapacağım kitap okuyacağım arkadaşlarım arada onlarla takılacağım ama ana hedef ders anladın mı
yazılım müh
herkesin karakteri farklı kariyer planın varsa odaklan ama ünide ortam yapmazsan daha böyle ortamı bulamayacaksın pek urumda değilse ortam devam et zaten muhtemelen lisede de çok çalıştın alışmıştırsın.bölümüm iyi dostum yazılım müh kazandım
eve kapatma değil kanka spor yapacağım kitap okuyacağım arkadaşlarım arada onlarla takılacağım ama ana hedef ders anladın mı
yazılım müh
ortama akmak ve kız peşinde koşmak boş iş, kariyer yapıp kendini geliştirmen senin yararına olurArkadaşlar selam 19 yaşındayım bu sene üniversite başlayacağım daha önce 3-4 sevgilim oldu ve sürekli gezdim ortamlara aktım falan ama artık bir karar almak istedim şimdi benim amacım üniversite not ortalamı yüksek tutup Avrupa'da yüksek lisans yapmak ve Erasmus yapmak ve 4 senede +1 dil öğrenmek ing dışında şimdi sizlere sorum şu üniversitede sevgilim olsa bile terkedip birden gitme ihtimalide var ve günümüzde adam gibi seven yok biliyorsunuz artık özellikle bizim kuşakta sevgilinin anlamı kalmadı üniversitede sevgili yapmak, ortam bulup takılmak gecelere kadar takılmak mı o üniversite ortamını yaşamak yoksa tamamen sevgili yapmayıp kariyere yani üniversite odaklanmak mıbana demeyin ikisini aynı anda yap yapamam maalesef denedim olmuyor o yüzden o seceğini söylemeyin hiç yaşı büyük abilerimden tavsiye istiyorum