Revntron
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 640
- İsim
- Serdar BULUT
- Discord
- SerdarZ#7401
Arkadaşlar sizlerden bu konuda bir akıl almak istiyorum. Ünide bir kız var ve benden biraz biraz hoşlandığını düşünüyorum ancak arada bi sevgilimle konuşmam lazım gibisinden arkadaşlarıyla konuşuyo ancak sevgilisinin olmadığını biliyorum (1 aylık ara tatilde yapmış olabilir) acaba beni kıskandırmak için falan mı söylüyor anlamadım neyse asıl konuya gelecek olursam bu kıza artık açılmak istiyorum 1. Dönem açılacaktım yapamadım whatsapp dan yazışıyorduk iyi gidiyordu ilk dönemde aslında ama sonradan pp si gitti ve attığım hikayeleri görmüyordu dedim beni sildi galiba bende saldım ama şimdi 2. Dönemde bana tekrardan ilgi göstermeye başladı kafam karıştı yani baya. Maddi durumlar, okul notlarımın etkilenmesi vs. problemler yüzünden kıza açılmalı mıyım bilemedim. Sınıftada bir önünde oturuyorum eğer reddetse bir şey olsa arkadaşlarıyla beraber bu döneme kadar alay konusu olurum tahminen. Uzun yazdım biliyorum ama sizce ne yapmalıyım? Diğer sınıflardan bul kız mı yok derseniz daha kendi sınıfımda ki kızla adam akıllı konuşamadım ki başka bilmediğim bir sınıfta bir kızla ne konuşacağım?