anonym0us
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Her seyi zamana birak en sonda kiz seviyorsa soyler zaten
Zaten Nasılsın? Diye sordum. Bu konuyu açmadan arada bir yazmayı düşünüyorum. Arkadaşları da hakkımda olumlu konuşursa faydası olur gibime geliyoröyle olursa ama kız bak beni sevmiyormuş gerçekten hiç yazmıyor psikolojisine girebilir
sanmamöyle olursa ama kız bak beni sevmiyormuş gerçekten hiç yazmıyor psikolojisine girebilir
Bende kendim olsa risk alıp bişeyler yaparım ama başkası olunca pek risk almıyorum berbat olur falan diye.Başkası sorsa çok iyi şeyler söylerim ama kendim olunca ne yapacağımı bilemiyorum. Çok karışık
Ben de ne yapsam bilmiyorum açıkçası. Şu an şey var aklımda: Kızın arkadaşları benden bahsetseler, iyi çocuk zaten hayatında illa birisi olacak, gerçekten seviyor seni falan diye. Bana söylüyorlar çünkü senin gibi seven birini bulamaz çok şanslı falan diye. Kız bir şeyden çekiniyorsa da arkadaşları destek olmuş gibi olurBende kendim olsa risk alıp bişeyler yaparım ama başkası olunca pek risk almıyorum berbat olur falan diye.
nasıl buluyorsunuz sevgili okuldanmı yada netten mi buluyorsunuz çünkü ben bulamıyorum ve hiç aşık olmadımSevdiğim kızla çok uzun zamandır yakındık, arkadaştık. Geçen haftalarda dayanamadım açıldım. Hayatında kimseyi istemediğini ilişkisi olmasını istemediğini biliyordum ama dayanamadım. Kız da özür diledi, suçu kendimde değil onda aramamı falan söyledi, beni kırmamak için uğraştı. Derslere girmiyordum canım sıkkın diye, haddimeyse tek ricam derslere gir aksatma lütfen falan dedi. Geçen gün yazdım, nasılsın falan diye, iyi sen falan dedi işte. En son canını sıkan bir şey yok dimi eğer olursa her zaman yazabilirsin dedim. Sen de öyle dedi. Rahatsız etmedim umarım iyi geceler dedim, etmedin iyi geceler dedi. Ondan önce de en yakın kız arkadaşlarına birkaç gündür beni üzdüğü için ağladığını falan söylemiş.
Sizce ne düşünüyor hakkımda? Ben, bana değer verdiğini ve gerçekten sevdiğini biliyorum, hissediyorum fakat sanki beni sevdiğinin farkında değil. Hiç ilişkisi olmadığı için de olabilir. Eğer en yakın arkadaşları benim yanımda olursa, kızla benim hakkımda olumlu konuşursa kız bir şeylerin farkına varabilir diye düşünüyorum.(Kızın en yakın 3 arkadaşı var, 2si bana hak veriyor, diğeri de öyle fakat onunla konuşmadım).
Sizce kızın arkadaşları kızla ne konuşabilir? Ona ne derseler etkili olur? Ve ya ne yapmalıyım?
Teşekkür ederim. Umarım sizin sorun da çözülür..Her şeye rağmen sev onu..
Eğer o da seni seviyorsa zaten illaki söyler. Yani yapman gereken ona kollarını açıp gelmesini beklemek...
Hiç bir şeyin seni ondan vazgeçirmesine izin verme Allah karşınıza başka engel çıkarmaz umarım.
Aramıyoruz ki bulalım. Kim canını sıkmak ister ki? Birden karşına çıkıyor şirazen kayıyornasıl buluyorsunuz sevgili okuldanmı yada netten mi buluyorsunuz çünkü ben bulamıyorum ve hiç aşık olmadım
karşınıza çıkıyor direk instagramını verirmisin diyorsun yemin ediyorum kafayı yicem insanlar sevgili olamazlar ben kız bulamıyorum karşıma çıkmıyor bile ben böyle hayatınTeşekkür ederim. Umarım sizin sorun da çözülür..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aramıyoruz ki bulalım. Kim canını sıkmak ister ki? Birden karşına çıkıyor şirazen kayıyor