Hocam bişey oldumuİnşallah dostum, açıkçası seviyor gibi hissediyorum. Biraz zaman lazım gibi. İnşallah
Hocam bişey oldumu
Hayır düzelmedi devam :/Hocam bişey oldumu düzeldimi her şey
Ah be hocam peki vişey sorucam ailevi bir mesele yüzünden istemiyor olabilirmi belki de yaşınız küçük diye ileride birbirinizi üzmemek için istemiyordur belki pardon siz değilmişsinizHayır düzelmedi devam :/
İnşallah dostum, açıkçası seviyor gibi hissediyorum. Biraz zaman lazım gibi. İnşallah
Ben değilim hocamAh be hocam peki vişey sorucam ailevi bir mesele yüzünden istemiyor olabilirmi belki de yaşınız küçük diye ileride birbirinizi üzmemek için istemiyordur belki pardon siz değilmişsiniz
Yok hayır, yaşımız da 13 14 değil sonuçta Bir şey olursa haberdar ederim. @Vesemir dayının profili ağlama duvarı yaptığım için biliyor bak cleğakqjcoeosAh be hocam peki vişey sorucam ailevi bir mesele yüzünden istemiyor olabilirmi belki de yaşınız küçük diye ileride birbirinizi üzmemek için istemiyordur belki pardon siz değilmişsiniz
Benim profil yol geçen hanı gibi gelen geçen bir şey atıyor Yine de hoşuma gidiyor böyle etkileşimde olmak herkesleYok hayır, yaşımız da 13 14 değil sonuçta Bir şey olursa haberdar ederim. @Vesemir dayının profili ağlama duvarı yaptığım için biliyor bak cleğakqjcoeos
Sana değer verip düşünüyor seviyor ama ilişkiden korkuyor gayet normal bir durum onu rahatlatmaya çalış gönlünü al birazSevdiğim kızla çok uzun zamandır yakındık, arkadaştık. Geçen haftalarda dayanamadım açıldım. Hayatında kimseyi istemediğini ilişkisi olmasını istemediğini biliyordum ama dayanamadım. Kız da özür diledi, suçu kendimde değil onda aramamı falan söyledi, beni kırmamak için uğraştı. Derslere girmiyordum canım sıkkın diye, haddimeyse tek ricam derslere gir aksatma lütfen falan dedi. Geçen gün yazdım, nasılsın falan diye, iyi sen falan dedi işte. En son canını sıkan bir şey yok dimi eğer olursa her zaman yazabilirsin dedim. Sen de öyle dedi. Rahatsız etmedim umarım iyi geceler dedim, etmedin iyi geceler dedi. Ondan önce de en yakın kız arkadaşlarına birkaç gündür beni üzdüğü için ağladığını falan söylemiş.
Sizce ne düşünüyor hakkımda? Ben, bana değer verdiğini ve gerçekten sevdiğini biliyorum, hissediyorum fakat sanki beni sevdiğinin farkında değil. Hiç ilişkisi olmadığı için de olabilir. Eğer en yakın arkadaşları benim yanımda olursa, kızla benim hakkımda olumlu konuşursa kız bir şeylerin farkına varabilir diye düşünüyorum.(Kızın en yakın 3 arkadaşı var, 2si bana hak veriyor, diğeri de öyle fakat onunla konuşmadım).
Sizce kızın arkadaşları kızla ne konuşabilir? Ona ne derseler etkili olur? Ve ya ne yapmalıyım?
Sevilen üye olma farkıBenim profil yol geçen hanı gibi gelen geçen bir şey atıyor