Bende sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim o ne dedi. Bende seni seviyorum çünkü sen benim en iyi arkadaşımsın dedi.Sevdiğim kızla çok uzun zamandır yakındık, arkadaştık. Geçen haftalarda dayanamadım açıldım. Hayatında kimseyi istemediğini ilişkisi olmasını istemediğini biliyordum ama dayanamadım. Kız da özür diledi, suçu kendimde değil onda aramamı falan söyledi, beni kırmamak için uğraştı. Derslere girmiyordum canım sıkkın diye, haddimeyse tek ricam derslere gir aksatma lütfen falan dedi. Geçen gün yazdım, nasılsın falan diye, iyi sen falan dedi işte. En son canını sıkan bir şey yok dimi eğer olursa her zaman yazabilirsin dedim. Sen de öyle dedi. Rahatsız etmedim umarım iyi geceler dedim, etmedin iyi geceler dedi. Ondan önce de en yakın kız arkadaşlarına birkaç gündür beni üzdüğü için ağladığını falan söylemiş.
Sizce ne düşünüyor hakkımda? Ben, bana değer verdiğini ve gerçekten sevdiğini biliyorum, hissediyorum fakat sanki beni sevdiğinin farkında değil. Hiç ilişkisi olmadığı için de olabilir. Eğer en yakın arkadaşları benim yanımda olursa, kızla benim hakkımda olumlu konuşursa kız bir şeylerin farkına varabilir diye düşünüyorum.(Kızın en yakın 3 arkadaşı var, 2si bana hak veriyor, diğeri de öyle fakat onunla konuşmadım).
Sizce kızın arkadaşları kızla ne konuşabilir? Ona ne derseler etkili olur? Ve ya ne yapmalıyım?
kız seni önemsemiyor hak etmiyor da seni istemiyor ve bunu açıklık getirmek içinb suçu kendinde aramanı söylüyor ayrıca mütevazı biri ben olsam istemiyorum derim geçerimSevdiğim kızla çok uzun zamandır yakındık, arkadaştık. Geçen haftalarda dayanamadım açıldım. Hayatında kimseyi istemediğini ilişkisi olmasını istemediğini biliyordum ama dayanamadım. Kız da özür diledi, suçu kendimde değil onda aramamı falan söyledi, beni kırmamak için uğraştı. Derslere girmiyordum canım sıkkın diye, haddimeyse tek ricam derslere gir aksatma lütfen falan dedi. Geçen gün yazdım, nasılsın falan diye, iyi sen falan dedi işte. En son canını sıkan bir şey yok dimi eğer olursa her zaman yazabilirsin dedim. Sen de öyle dedi. Rahatsız etmedim umarım iyi geceler dedim, etmedin iyi geceler dedi. Ondan önce de en yakın kız arkadaşlarına birkaç gündür beni üzdüğü için ağladığını falan söylemiş.
Sizce ne düşünüyor hakkımda? Ben, bana değer verdiğini ve gerçekten sevdiğini biliyorum, hissediyorum fakat sanki beni sevdiğinin farkında değil. Hiç ilişkisi olmadığı için de olabilir. Eğer en yakın arkadaşları benim yanımda olursa, kızla benim hakkımda olumlu konuşursa kız bir şeylerin farkına varabilir diye düşünüyorum.(Kızın en yakın 3 arkadaşı var, 2si bana hak veriyor, diğeri de öyle fakat onunla konuşmadım).
Sizce kızın arkadaşları kızla ne konuşabilir? Ona ne derseler etkili olur? Ve ya ne yapmalıyım?
kız senden iyice soğur sakın yapmaBen de ne yapsam bilmiyorum açıkçası. Şu an şey var aklımda: Kızın arkadaşları benden bahsetseler, iyi çocuk zaten hayatında illa birisi olacak, gerçekten seviyor seni falan diye. Bana söylüyorlar çünkü senin gibi seven birini bulamaz çok şanslı falan diye. Kız bir şeyden çekiniyorsa da arkadaşları destek olmuş gibi olur
tamam arkadaşlar sallamış olabilirim bir tık linçlemeyin kız gerçekten senin için ağlıyorsa seni seviyor olabilir ama şu an çevresel nedenlerden dolayı istemiyor olabilir mesela corona gibi şeyler gerçekten psikolojiye kötü yönde etki ediyor inanmıyorum psikolojiye ama olabilir yani aşık olabilirsiniz (aşka hiçbir zaman inanmam)kız seni önemsemiyor hak etmiyor da seni istemiyor ve bunu açıklık getirmek içinb suçu kendinde aramanı söylüyor ayrıca mütevazı biri ben olsam istemiyorum derim geçerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kız senden iyice soğur sakın yapma
Ayıp...
Sen geçen gün de cinsellik falan diyordun başka konumun altında, bence sen ne anlattığını bilmiyorsun, yoksaymışım zaten .dkız seni önemsemiyor hak etmiyor da seni istemiyor ve bunu açıklık getirmek içinb suçu kendinde aramanı söylüyor ayrıca mütevazı biri ben olsam istemiyorum derim geçerim
kız senden iyice soğur sakın yapma
tamam arkadaşlar sallamış olabilirim bir tık linçlemeyin kız gerçekten senin için ağlıyorsa seni seviyor olabilir ama şu an çevresel nedenlerden dolayı istemiyor olabilir mesela corona gibi şeyler gerçekten psikolojiye kötü yönde etki ediyor inanmıyorum psikolojiye ama olabilir yani aşık olabilirsiniz (aşka hiçbir zaman inanmam)
La olm bir şey olsa yazıyom zaten sana ayıp ediyon@Emydn10 söylememiştir ALLAH bilir
Hocam bir de benim profile baksanız, bir yardımcı olsanız
Pardon açıyorum hemen.
Pardon açıyorum hemen.