Neler Yeni

Üniversitesi öğrencisi için en iyi kredi kartı hangisi 2023

Merhaba 2023 yılı için güncel olarak kampanya ve avantaj olarak en iyi öğrenci kredi kartı hangisi tavsiye ettiğininiz Maximum Genç hariç?

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Akbank

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Ben Enpara kullanıyorum, bir yere para gönderirken veyahut başka işlemlerde para kesmiyor. Ama ekstra artısı olan papara tarzı kartlar var sanırsam. Onları da kullanan arkadaşlar önerebilir. Enpara'da kapına kadar geliyolar bankayla uğraşmıyorsun. Enpara alacak olursan haber et, kodu var vereyim, faydalanalım ;D

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
akbankta genelde yemekte %5 geliyor ama bence en iyi enpara yada aidatsız kartlar akbank free gibi

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,203
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Enpara şuan için mantıklsı gibi duruyor. Onun haricinden iş bankası alınabilir duruyor. Diğerleri genel olarak birbirinin aynısı denilebilir. Ama enpara tercihim olur dediğim gibi. Yanınada papara veya nays alabilirsin. Çift kart kullanması mantıklı oluyor

talhakok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
talha kok
akbank üniversiteli programına katılıp axess üniversiteli kredi kartı almak bence en mantıklısı kampanyalarını ve avantajlarını incelemeni öneririm.

kredi kartını ilk aldığınızda güzel fırsatlar sunuyor. mobilden kayıt olacaksanız referans kodumu paylaşabilirim :)

YazılımKafa

80+ Silver
Merhaba 2023 yılı için güncel olarak kampanya ve avantaj olarak en iyi öğrenci kredi kartı hangisi tavsiye ettiğininiz Maximum Genç hariç?
Akbank kampanya konusunda iyi. Üniversiteli olduğun için para göndermek vs de ücretsiz. Referans kodu gerekirse veririm. Onun dışında iş bankası iyi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
akbank üniversiteli programına katılıp axess üniversiteli kredi kartı almak bence en mantıklısı kampanyalarını ve avantajlarını incelemeni öneririm.

kredi kartını ilk aldığınızda güzel fırsatlar sunuyor. mobilden kayıt olacaksanız referans kodumu paylaşabilirim :)
Dostum selamlar ilk olarak axess kartını baktım ama ilk yıl ücretsiz sonra ki yıl aidat istiyor benden aidatsız önerin var mıdır acaba dostum

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
ben yapıkredi play kullanıyorum (üni öğrencilerine verilen kredi kartı) gayet iyi hem kart aidatı almıyo hem kampanyaları güzel

talhakok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
talha kok
Dostum selamlar ilk olarak axess kartını baktım ama ilk yıl ücretsiz sonra ki yıl aidat istiyor benden aidatsız önerin var mıdır acaba dostum
kampayalardan kazandığının yanında yıllık aidatı hiçbişey(80₺) yinede sana kalmış tercihini aidatsızdan yana kullanmak istiyorsan ziraat bankası veya enpara olabilir kampanyalarla ilgilenmiyorsan bu iki seçenek senin için daha mantıklı olur

baratum15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berkay oztas
Deniz bank al 30k limite kadar rahat alırsın istediğin gibi takılırsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular