hasanyakup
80+
Merhaba 2023 yılı için güncel olarak kampanya ve avantaj olarak en iyi öğrenci kredi kartı hangisi tavsiye ettiğininiz Maximum Genç hariç?
Akbank kampanya konusunda iyi. Üniversiteli olduğun için para göndermek vs de ücretsiz. Referans kodu gerekirse veririm. Onun dışında iş bankası iyi.Merhaba 2023 yılı için güncel olarak kampanya ve avantaj olarak en iyi öğrenci kredi kartı hangisi tavsiye ettiğininiz Maximum Genç hariç?
Dostum selamlar ilk olarak axess kartını baktım ama ilk yıl ücretsiz sonra ki yıl aidat istiyor benden aidatsız önerin var mıdır acaba dostumakbank üniversiteli programına katılıp axess üniversiteli kredi kartı almak bence en mantıklısı kampanyalarını ve avantajlarını incelemeni öneririm.
Üniversiteli Akbanklı
Faizsiz hafta sonu harçlığından ücretsiz işlemlere, ortak ATM kullanımından sevdiğin markalardan kampanyalara Üniversiteli Akbanklı'yla yükseldiğin hayatı yaşa!www.akbank.com
Axess Öğrenci Kredi Kartı Kampanyaları - Akbank
Akbank Axess Öğrenci Kartına başvurun, Chip Para Kazanın! Axess öğrenci kredi kartı kampanyalarını öğrenmek için hemen tıklayın!www.akbank.com
kredi kartını ilk aldığınızda güzel fırsatlar sunuyor. mobilden kayıt olacaksanız referans kodumu paylaşabilirim
kampayalardan kazandığının yanında yıllık aidatı hiçbişey(80₺) yinede sana kalmış tercihini aidatsızdan yana kullanmak istiyorsan ziraat bankası veya enpara olabilir kampanyalarla ilgilenmiyorsan bu iki seçenek senin için daha mantıklı olurDostum selamlar ilk olarak axess kartını baktım ama ilk yıl ücretsiz sonra ki yıl aidat istiyor benden aidatsız önerin var mıdır acaba dostum
@dutemoMerhaba 2023 yılı için güncel olarak kampanya ve avantaj olarak en iyi öğrenci kredi kartı hangisi tavsiye ettiğininiz Maximum Genç hariç?