UNLOST 20K LIK SİSTEM ALINIR MI

Reis pişman olursun diyorsun, rx580 ryzen 5 3600ü 6 yıldır sıkıntısız hatasız kullanıyorum, hiç bir zaman çökme yaşamadım, AAA oyunlarda minimum 50 max 65 fps oynuyorum, valorant 200-300
Cs 120-160, kendine yetecek bir sistemi alması yeterli arkadaşın
Ben mümkün olduğu sürece en yeni teknolojnin alınması taraftarıyım bütçe arttırıp ddr5 alırsa uzun yıllar sıkıntısız kullanır.
Senin pc de aynı olay 6 yıl önce r5 3600 çok gözde bir işlemciydi son nesildi ve sen son teknoloji işlemciyi alıp uzun yıllar sıkıntısız kullanmışsın aynı mantık

Ben mümkün olduğu sürece en yeni teknolojnin alınması taraftarıyım bütçe arttırıp ddr5 alırsa uzun yıllar sıkıntısız kullanır.
Senin pc de aynı olay 6 yıl önce r5 3600 çok gözde bir işlemciydi son nesildi ve sen son teknoloji işlemciyi alıp uzun yıllar sıkıntısız kullanmışsın aynı mantık
Bütçe yok ki DDR 5 alayım

Şuan bile fıstık gibi sistemim 🙂

Geri