Neler Yeni

Unutulan icloud nasıl kırılır

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar babam icloud u unutmuş telefonda çökünce sıfırlamışlar. Tüm küçüklük fotoğraflarım tüm küçüklük fotoğraflarım oradaydı acaba kıran biryer yada bir taktiği Varmıdır?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Jaibreak yap. İphone 4S'te bu yöntem işe yaramıştı(Sim çalışmıyordu ama).
Tüm küçüklük fotoğraflarım tüm küçüklük fotoğraflarım oradaydı acaba kıran biryer yada bir taktiği Varmıdır?
Sıfırladıysalar kırıp nasıl o verilere erişeceksin?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hepsi icloud kayıtlıydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Jaibreak nasıl yapılıyor ne işe yarıyor nerede yapılıyor iPhone 6ya olurmu.

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
bazı özel programlar var onlarla olabiliyor ama çok yüksek fiyatlı dolar bazında aylık abonelikleri var mesela aylık 50 dolar gibi düşün o şekil yapılabilir. tabi bilen biri o fiyatın daha azına zaten halleder

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
Telefonun faturası mevcutsa ve nereden alındıysa o ülkenin apple müşteri hizmetleriyle iletişime geçersen sonuca ulaşırsın.

PinsizAMD

80+ Bronze
Arkadaşlar babam icloud u unutmuş telefonda çökünce sıfırlamışlar. Tüm küçüklük fotoğraflarım tüm küçüklük fotoğraflarım oradaydı acaba kıran biryer yada bir taktiği Varmıdır?
faturanız duruyor ise apple storede açıyorlar diye biliyorum. faturanızla birlikte götürür iseniz. veya cihaz kitlendiyse yazılım yükselterek açılıyor diye biliyorum (bunu forumda okumuştum yazılım işini ama fatura duruyorsa açıyorlar diye biliyorum burdan yardımcı olabilirler linke bak) linke basın https://support.apple.com/tr-tr/HT201487.

faturanız duruyor ise apple storede açıyorlar diye biliyorum. faturanızla birlikte götürür iseniz. veya cihaz kitlendiyse yazılım yükselterek açılıyor diye biliyorum (bunu forumda okumuştum yazılım işini ama fatura duruyorsa açıyorlar diye biliyorum burdan yardımcı olabilirler linke bak) linke basın https://support.apple.com/tr-tr/HT201487.
apple serviste olabilir*..

apple serviste olabilir*..
yani apple storeden servise yollayorlar galiba..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,453
Üyeler
162,690
Son üye
howl
Top Bottom