Neler Yeni

Unutup unutup oynamak istediğiniz oyun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Yalçın
Elden ring bana göre bir başyapıt gerek hikaye gerek oynanış olsun bana normal geldi aslinda

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
1735 saatim var unutmadan bile hala oynuyorum Elden ringi :D O yüzden cevap çok basit. Elden Ring. Elden ringi diğer oyunlarla kıyaslamak bile komik geliyor bana. Müzikler, detaylar, kaleler ortam atmosfer vs ince detay çok var.
10 tane filan oyun aldım Elden ring yüzünden onun üzerine hiçbirini oynayamıyorum. Az bir zamanım oluyor onu da Elden ring'e veresim geliyor.

Not: Gow 2018 i de çok sevmiştim. 3 kere filan bitirdim. Ama Elden Messi gibi bir şey.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
COD 4 hele ki son bölüm, Dying Light, Vice city niye ise çok etkiledi beni Mafia 1 denebilir.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
ve ya korku tipinden kesinlikle Outlast ya da Silent Hill denebilir.

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
hazarcoban
1735 saatim var unutmadan bile hala oynuyorum Elden ringi :D O yüzden cevap çok basit. Elden Ring. Elden ringi diğer oyunlarla kıyaslamak bile komik geliyor bana. Müzikler, detaylar, kaleler ortam atmosfer vs ince detay çok var.
10 tane filan oyun aldım Elden ring yüzünden onun üzerine hiçbirini oynayamıyorum. Az bir zamanım oluyor onu da Elden ring'e veresim geliyor.

Not: Gow 2018 i de çok sevmiştim. 3 kere filan bitirdim. Ama Elden Messi gibi bir şey.
Bende cok denedim fakat elden ringi hiç sevemedim ya.Sıfır yani.Oyunda ne anlatılıyor anlamadım hikaye ilerleyiş durduk yere garip booslar öldürmek.Oynadığım en boş en garip oyun gibi geldi bana ama seveni çok fazla anlamadım yani o oyunu acaba ilerleyince mi açılıyor yavas yavas

Örümcek Adam

80+ Bronze
daha dün witcher 3'ü ikinci defa bitirdim. vizeler olmasa bu hafta tekrar başlarım. aslında witcher 3'ü unutmama pek gerek yok. oyun seçime bağlı olduğu için 36 farklı son var. seçimleri bağlı hikaye değişiyor ve daha önce oynamadığın görevlerde eklenebiliyor. sıfırdan witcher 3 deneyimi yaşamayı isterdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,725
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom