UPS GÜVENİLİR Mİ ?

beratefesanir

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
112
Ups Kargo ? 🇺🇲 Şirketiymiş. Açıkçası tırstık

Neden tırsasın ki. Biraz yavaş çalışıyor ama bugüne kadar kırık, ezik kargo getirdiklerini duymadım. Araçlarında çalışanlar zaman kaybetmesin diye radyo bile yok.

Özellikle elektronik ürün alırken, varsa tercih ettiğim firma.İşlerinde bence çok iyiler.Güvenebilirsiniz.Diğer kargolar gibi kutuları sağa sola atmaz özenle taşırlar

Gayet güvenilir ve bugüne kadar aldığım kargolarda hiçbir sorun yaşamadım.

ben itopyadan bilgisayarımı ve ekipmanlarımı monitör ve bir kaç şey aldım hepsinde ups ile biraz yavaş olasda çizik vuruk ve hata olamdan getirdiler

Kargo getirme süresi hakkında net bişey söyleyemem ama kolilerde ne hasar ne ezilme gördüm en sağlam taşımacılık yapan şirket bana göre.

Şehirdışında oturmama rağmen teslimat süresini gayet kısa tutuyorlar ve teknolojik ürün için en iyi taşıma firması. Müşteri hizmetlerine ulaşmak zaman alıyor fakat ulaşabiliyorsun. İnternet üzerinden takipleri baya detaylı.

Kargo tarihinin efsane firması. Kuşkusuz Türkiye'de işini adam gibi yapan tek firma. Müşteri memnuniyeti her zaman en üst seviyededir. Hiç unutmam geçen sene kitap sipariş etmiştim. Finallere az bir süre kalmıştı. Kitabın şubeye ulaştığını gördüğümde saat 5.30 civarındaydı. Şubeyi aradım , kitabın benim için çok önemli olduğunu yetiştirmem gereken çalışmalarımın olduğunu , mümkünse yarın erken saatlerde teslim etmelerini rica ettim. Adamlar 15dk sonra kargoyu getirdi. Ben yarın erken saatlerde getirmelerini rica ettim, adamlar özel araçla kargoyu şubeye ulaşır ulaşmaz bana getirdiler. Çok ilginç bir deneyimdi.

Ups
Mng

Aras
Yurtiçi

PttKargo

Diye üç gruba ayırabilirsin kalite olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,452