charlesleclerc16
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Sistemi daha bitirmedim ama bittiginde 1200w yada 1000w Lian li alman bulk capli (psu tier listte gördüm epcos markası ve kaliteliymis)ve 10yil garantili binpsu kullancam.istanbul bahcelievlerdeyim elektrik kesintisi cok olmuyor bildiginiz gibi yagmur şimşek olayi da ayda yilda bir olur istanbulda. Evin girisine sanirim bi olaydan sonra sigorta da taktirilmisti. Priz degistigimde sigortanin attigini gidip panelden actigimi hatirliyorum.evde ampüllerin hafif fazla parladigini 1kere falan gördüm 8 10 yılda. yani sanirim yeterince güvenli. Bunun üstüne tek prizde monitör vs dahil tunçmatik 5li akım korumalı 1050j priz kullanicam. Hala almama gerek var mi ups. Simsekli günlerde kullanmam pc sorun degil
.
Ne zaman akim korumali priz yeterli mi basligi gorsem cogunluk ups tavsiye ediyor. Kacınız ups kullaniyor merak ediyorum.(Bide benim almama gerek var mi)
Ne zaman akim korumali priz yeterli mi basligi gorsem cogunluk ups tavsiye ediyor. Kacınız ups kullaniyor merak ediyorum.(Bide benim almama gerek var mi)