Yardım UPS ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

cihan0600

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
7500
İyi günler.
Sistemimde 650W PSU ve 2k monitör var. Bulunduğum yerde çok fazla elektrik kesintisi oluyor. Sistem bir anda kapansın istemiyorum. Elektrik gittiğinde sistemi kapatacak kadar tutabilecek bir UPS arıyorum. Kaç VA yeterli olur? Ve PSU ile uyumlu olması falan gerekiyormuş bu konuda bilgisi olan varsa bilgi ve önerilerinizi alabilir miyim?

İyi günler.
Sistemimde 650W PSU ve 2k monitör var. Bulunduğum yerde çok fazla elektrik kesintisi oluyor. Sistem bir anda kapansın istemiyorum. Elektrik gittiğinde sistemi kapatacak kadar tutabilecek bir UPS arıyorum. Kaç VA yeterli olur? Ve PSU ile uyumlu olması falan gerekiyormuş bu konuda bilgisi olan varsa bilgi ve önerilerinizi alabilir miyim?
Sistem nedir

İyi günler.
850w PSU ve 2 adet 2k monitörüm var bu ürünü kullanıyorum çok memnunum. Elektrik kesintisi olduğunda hissetmiyorsun ve 20-23 dk idare ediyor. (Kesinti olduğunda üzerinde kaç dakika güç sağlayacağını yazıyor) Komple boşalınca 2 saat içerisinde dolduruyor akülerini.

Ürün: Tuncmatik TSK10091 Newtech Pro3 One 1 KVA

Geri