Neler Yeni

UPS'E OTO ANFİSİ BAĞLAMAK

okan1975

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Okan
Merhaba arkadaşlar sizden bir konuda yardım istiyorum bilgisi olan arkadaşlar illaki vardır evimde 720 watt lık bir ups var buna anfi bağlamak istiyorum bildiğimiz oto anfisi ve bu sayede evdeki bassı çalıştırabileceğim nasıl bağlıyabilirim ve herhangi bir sorun olur mu acaba internette pek fazla bilgi bulamadım bu konuda.

jouly

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar sizden bir konuda yardım istiyorum bilgisi olan arkadaşlar illaki vardır evimde 720 watt lık bir ups var buna anfi bağlamak istiyorum bildiğimiz oto anfisi ve bu sayede evdeki bassı çalıştırabileceğim nasıl bağlıyabilirim ve herhangi bir sorun olur mu acaba internette pek fazla bilgi bulamadım bu konuda.
yani oto amfisi için 12 v lazim.Ups uymaz tahminimce ama tanıdığım güzel adaptör satan birisi var istersen yönlendirme yapabilirim.

okan1975

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani oto amfisi için 12 v lazim.Ups uymaz tahminimce ama tanıdığım güzel adaptör satan birisi var istersen yönlendirme yapabilirim.
benim düşüncem şu şekilde oldu ups de akü var anfiyide aküye bağlıyabiliyoruz bi sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm ama 12 volt olayı sıkıntı olabilir dediğin adaptör sigorta kutusu gibi bişey mi nasıl bişey bakabilirim

jouly

80+ Bronze
benim düşüncem şu şekilde oldu ups de akü var anfiyide aküye bağlıyabiliyoruz bi sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm ama 12 volt olayı sıkıntı olabilir dediğin adaptör sigorta kutusu gibi bişey mi nasıl bişey bakabilirim
benim dediğim adaptör prizden gelen elektriği 12 v yapıyor aynı akü gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

örneğin led trafoları var ya onun daha güçlülerini düşün 50 - 80 - 130 amper modelleri var

okan1975

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

örneğin led trafoları var ya onun daha güçlülerini düşün 50 - 80 - 130 amper modelleri var
evet biliyorum onları internetten baktım çok yüksek fiyatlar istiyolar ya

jouly

80+ Bronze
evet biliyorum onları internetten baktım çok yüksek fiyatlar istiyolar ya
valla parasının da hakkını veriyor .Arkadaşa 2 takım midrange 1 sub 2 amfi bağladık 130 ampere 1 kere kesmedi ısınmıyor bile .Güzel sistem kuracaksan alt yapıyı da düşüncen kuzen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,035,438
Üyeler
164,146
Son üye
YiğitSins