ame cmeron
80+
Uygunsuz Dil
Doğrudur hocam aklıma gelen ilk attığım oldu, ama sizin attığınız daha mantıklı ben alacak olsam sizin attığınızı tercih ederdim, görüntüsü de daha güzel.Dark Diamond Mesh güzel kasa fiyatına görede, diğer dark kasaları çokta iyi değil malesef. Guardian Proydu heralde o biraz güzel.
Birde, bu Galax'ın kutu içeriği baya iyi, RGB Kontrolcüsüde çıkıyordu heralde. 4 Fan + RGB kontrolcüsü kendi başına pahalı. kasanın tek eksiği var, o da GPU desteği baya kısa. 34CM veya 35 CM'di galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sana koysam nasıl fikir peki? Bence güzel fikir Bana sallayana kadar diyorum kendin koyup bak şu şu şu sebeplerden dolayı T6 daha iyi diyebilirsin. T6 koymama sebebim aklıma gelmediğinden dolayı o parçaya da çok sık denk geldim, yazdığım şeyleri algılamakta problem yaşıyorsun. Ağzımı daha fazla bozdurma boş yapma yaylan.Ya hala uzatıyorsun gerçekten Yardımcı olmaya çalışmana bir şey dediğimi görmüyorum f/pye T6 koymamışsın diyorum? Gidip 224XT ve Wraith Prism koymuşsun T6 nerede diyorum ama maalesef ki hata bende bunu anlamamanı beklemiyordum.