Neler Yeni

USB Adaptörler Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mert Kaya
Ben ilk pc aldığımda yanında Asus Pci kart almıştım hiçbir şekilde yeterli seviyede internet hızı sağlayamamıştı o gunden beridir USB Tethering ile internet kullanıyorum. Ama bunda da kabloyu oynattığım anda çıkıyor. USB Adaptörler kesin sorunumu çözer mi tecrübesi olan yazabilir mi?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,829
İsim
Mert Metshi
Asus usb-ac58 kullanıyorum hız stabil değil ve ping oluyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben ilk pc aldığımda yanında Asus Pci kart almıştım hiçbir şekilde yeterli seviyede internet hızı sağlayamamıştı o gunden beridir USB Tethering ile internet kullanıyorum. Ama bunda da kabloyu oynattığım anda çıkıyor. USB Adaptörler kesin sorunumu çözer mi tecrübesi olan yazabilir mi?
Yıllarca USB adaptör kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki adaptör ile online oyun oynanmaz ping yapıyor. Belki de çok kaliteli adaptörler ping yapmaz bilemiyorum. Fakat onun dışında internette gezinmedir film izlemedir o işler için adaptör gayet yeterli.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,446
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Yıllarca USB adaptör kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki adaptör ile online oyun oynanmaz ping yapıyor. Belki de çok kaliteli adaptörler ping yapmaz bilemiyorum. Fakat onun dışında internette gezinmedir film izlemedir o işler için adaptör gayet yeterli.
Anlık ping girme yapıyor ister istemez üst markalar da ki bu da çok sinir bozucu ve oynanmaz yapıyor, ethernet kesin çözüm gibi

Top Bottom