onaltıtıda4 8 gb farketmez 16 tı da olur
butçe 40 tl felanonaltıtıda
Ucuz istiyorsan kaç gb olduğunu belirtmelisin, yada bütçe söyle.
İndirimde yalnız.butçe 40 TL felan
bunu plastık dıye onermıyolar yoksa bende düşünmüştüm
Önermiyorum hızları çok leş ve ısınıyor kasası da dandik.
Evet hocam bendede bir tane 8 gb sanırım vardı ısınınca biraz kokuyordubunu plastık dıye onermıyolar yoksa bende düşünmüştüm
www.n11.com
aynen oyuzden ıstemıyorum zaten ama bu butçeye varmıdır başka bılmıyorumÖnermiyorum hızları çok leş ve ısınıyor kasası da dandik.
Başka bir forumda görmüştüm bulursam atarım ucuza güzel bir bellek vardı sanırım A101'e gelmişti.aynen oyuzden ıstemıyorum zaten ama bu butçeye varmıdır başka bılmıyorum
okuma hızı felanda guzel de 2.0 usb olması ne gıbı dezajantaj olur mu ?Evet hocam bendede bir tane 8 gb sanırım vardı ısınınca biraz kokuyordu
Syrox güzel marka bendede küçük demirlerden var 16 gb.USB Flash Bellek - Flash Disk Fiyatları - n11
USB Flash Bellek ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı USB Flash Bellek çeşitleri ve fiyatları için tıklayın.www.n11.com
acaba gelırmıBaşka bir forumda görmüştüm bulursam atarım ucuza güzel bir bellek vardı sanırım A101'e gelmişti.
Hocam format için sorduysanız sorun olmaz.okuma hızı felanda guzel de 2.0 usb olması ne gıbı dezajantaj olur mu ?
acaba gelırmı
bıos guncelleme içinHocam format için sorduysanız sorun olmaz.
Sorun olmazbıos guncelleme için