Usb ile format ortalama ne kadar sürüyor

Temiz formatta ne var ne yok siliniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptop özelinde bir şey değil o. Sıfırlama format değildir. O Ayarları falan normal haline getiriyor, güncellemeleri kaldırıyor. Windowsun ilk kurulduğu halini yüklüyor.
tamamdır hocam çok teşekkürler

Hala format atmayı bilmiyorum ya. Tam sıfırla diyorum. Disk teki herseyi sil diyorum. Win 11 i internetten indirip onu yukle diyorum bu format olmuyormu simdi? Laptopta zaten gömülü win 11 varken nasıl format atıcam onu hala bilmiyorum. Usb siz format olmuyormu?
usb ile tertemiz bi format atabilirsin öbür türlü attığında usb ile atılan kadar verim alamazsın birde usb li formatta gömülü olan windowsu tamamen kaldırır yeni bir windows kurar lisansın varsa sorun yok ama lisans yeniden geliyor

Video izlemedim ama çok basit zaten ha birde benim rehberim var onuda ekleyim bekle

Yoksa şerefsizler zorunlu hesap girişi istiyor

2 tane ssd olduğunu söylemişsin. Büyük ihtimalle m2 ssd'de windows kuruludur. Format sırasında o m2 ssd'yi silersin yeniden oluşturur kurarsın. m2 ssd'ye kuracağın için fazla uzun sürmez.

Hala format atmayı bilmiyorum ya. Tam sıfırla diyorum. Disk teki herseyi sil diyorum. Win 11 i internetten indirip onu yukle diyorum bu format olmuyormu simdi? Laptopta zaten gömülü win 11 varken nasıl format atıcam onu hala bilmiyorum. Usb siz format olmuyormu?
Gömülü W11 ? Lisans Anahtarından bahsediyorsanız o önemli değil. W10 Kurarsınız, anahtar uyuşmaz, yeni anahtar alır onu girersiniz.

8 - 16 GB bir USB Alıp format atabilirsiniz. Sizin yaptığınız yöntemi yeni duydum, sanırım Windows sıfırlama sistemini geliştirdi. Dediğinize göre, 1 - 2 saat sürebilir. Fakat USB ile çok daha hızlı atarsınız formatı. Format atmakta artık 2025 yılında çok basit, öğrenmesi de kolay. Ben 1 kere izledim, kendi bilgisayarıma da sürekli format atıyorum, format isteyen tanıdıklarıma da atıyorum, sorunsuz sıkıntısız.

Video izlemedim ama çok basit zaten ha birde benim rehberim var onuda ekleyim bekle

hocam ethernetim zaten çekmediğin için formatlıyorum çekmediği derken ethernet bağlantısı gözüküyor ama internet hiç yok yani birde açılış ekranında şifre değiştirmemi istiyor bende internet olmadığı için değiştiremiyorum yani masaüstünü kullanmadan formatlayacağım bunuda söylemek istedim yinede etherneti çekeyimmi hocam

hocam ethernetim zaten çekmediğin için formatlıyorum çekmediği derken ethernet bağlantısı gözüküyor ama internet hiç yok yani birde açılış ekranında şifre değiştirmemi istiyor bende internet olmadığı için değiştiremiyorum yani masaüstünü kullanmadan formatlayacağım bunuda söylemek istedim yinede etherneti çekeyimmi hocam
Çek

hocam birde son sorum var galiba internete bağlı olursak windows kendisi kuruyor driverleri interneti kapatıp kendim manuel olarak kurmam dahamı sağlıklı olur sizce

hocam birde son sorum var galiba internete bağlı olursak windows kendisi kuruyor driverleri interneti kapatıp kendim manuel olarak kurmam dahamı sağlıklı olur sizce
Hayır ilk formattan sonra win dowload ile hepsini bırak kendi kursun baştan başlatı guncelleme yok diyene kadar sonra kendin ekran karti ws driveri kur

Hayır ilk formattan sonra win dowload ile hepsini bırak kendi kursun baştan başlatı guncelleme yok diyene kadar sonra kendin ekran karti ws driveri kur
hocam formattan sonra yine ethernete bağlanmazsa internetsiz manuel kurcam mecbur birde en başta etherneti çekin demiştiniz hangi aşamada etherneti takayım windowsun kurması icin internet lazım diye biliyorum

arkadaşlar bugün format atacağım usb ye windows dosyası atılı bilgisayarda biosu açıp flashı çalıştırdığımdan itibaren format işlemi ne kadar sürer tam olarak
Geçen gün attım imzamdaki sisteme 5 dk dan daha az sürdü

Geri