- Reaksiyon skoru
- 753
Arkadaşım kulaklık alıcak kulaklığın girişi type c anakartında type c girişi yok USB to type c dönüştürücü alacak hangisini almalı
Jak to type c olur mu?
Jak to type c olur mu?
bazı kulaklıkların içinden çıkıyor alacağı kulaklık hangi modelArkadaşım kulaklık alıcak kulaklığın girişi type c anakartında type c girişi yok USB to type c dönüştürücü alacak hangisini almalı
Jak to type c olur mu?
Wraith sense ıem ben aldım çıkmadıbazı kulaklıkların içinden çıkıyor alacağı kulaklık hangi model
o sanırım kulak içi kulaklık evet onda çıkmıyorWraith sense ıem ben aldım çıkmadı
Onerin varmı?o sanırım kulak içi kulaklık evet onda çıkmıyor
hocam aradımda bulamadım hiçbiryerre yok nerdeyse chat gpt ye sorabilirsin ama o bulurOnerin varmı?
hocam aradımda bulamadım hiçbiryerre yok nerdeyse chat gpt ye sorabilirsin ama o bulur
Şunları buldum;Livx Type C to USB 3.0 Çevirici Dönüştürücü OTG Adaptör LVA-OTGCF : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Livx Type C to USB 3.0 Çevirici Dönüştürücü OTG Adaptör LVA-OTGCF : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
En son dediğiniz mantıklı ama bütçe aşıyorŞunları buldum;
https://www.trendyol.com/maviaybili...rkek-cevirici-donusturucu-adaptor-p-268547703
![]()
TTAF Type-c to Usb-A 3.0 Ve Usb 3.2 To Type-c Dönüştürücü 2'si 1 Arada - Fiyatı, Yorumları
TTAF Type-c to Usb-A 3.0 Ve Usb 3.2 To Type-c Dönüştürücü 2'si 1 Arada yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ya da USB çoğaltıcı denen aparatlar var, onlarda bir çok giriş olduğu için farklı farklı port koyuyorlar, bu yüzden type-c de olabiliyor, örneğin;
Tabi bu en son dediğime akakçe'den baktım hepsiburada veya trendyol da daha ucuza da olabilirler.
Bu iyidir kankam bakma boşunaLivx Type C to USB 3.0 Çevirici Dönüştürücü OTG Adaptör LVA-OTGCF : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Livx Type C to USB 3.0 Çevirici Dönüştürücü OTG Adaptör LVA-OTGCF : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Yep ama 200 civarı bulabilirseniz olabilir, aynı ilk link gibi fakat mediamarkt kargo fln ile 350'yi buluyor. Seçenek meselesi type c to USB de 200-300'ü bulursa çoğaltıcı alsın, yok şu 60 tl adapter işini görecekse, boşversin çoğaltıcıyı.En son dediğiniz mantıklı ama bütçe aşıyor
U
Bu iyidir kankam bakma boşuna
Bu da iyi ama 3.1 usb si yoktur muhtemelen arkadaşının type c giriş yoksaBunu buldumBaseus Ingenuity USB 3.1-Type-C Çevirici : Amazon.com.tr: Elektronik
Baseus Ingenuity USB 3.1-Type-C Çevirici : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr