kapıya binanın giriş kapısına not yaz bi tane ucuz çöp kovası al nota şunu yaz evde çöp kovası yok galiba ben aldım bunu kullanabilirsiniz yaz kat belirt ben aynısını izmaritte yaşamıştım küllük alıp koymuştum artık atmıyorlar :dÜst katta bişey yapmadığımiz halde canımıza elma çürüğü yumurta falan atıyor annem cami silmekden yoruldu kimin attığı belli değil ama büyük ihtimalle üst kat atıyor ne yapmalıyım acil yardim
Kimin attığından emin ol önceÜst katta bişey yapmadığımiz halde canımıza elma çürüğü yumurta falan atıyor annem cami silmekden yoruldu kimin attığı belli değil ama büyük ihtimalle üst kat atıyor ne yapmalıyım acil yardim
Komşunu sakin bir dil ile uyarmalısınÜst katta bişey yapmadığımiz halde canımıza elma çürüğü yumurta falan atıyor annem cami silmekden yoruldu kimin attığı belli değil ama büyük ihtimalle üst kat atıyor ne yapmalıyım acil yardim
Biz yapmadık diyorlar ama belli onlar yapıyorKomşunu sakin bir dil ile uyarmalısın![]()
bahsettiğin camlar yol tarafınamı bakıyorBiz yapmadık diyorlar ama belli onlar yapıyor
yani önü boşmubahsettiğin camlar yol tarafınamı bakıyor
Onu boş değil bina var ama ordan kimse firlatamaz uzak bide 1 haftadır tek bize geliyorbahsettiğin camlar yol tarafınamı bakıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yani önü boşmu
Bişekilde onların yaptığına dair kanıt bulursan çık üst kata uyar inkar ederlerse kanıtını göster. Belki utancından birdaha yapmaz.Onu boş değil bina var ama ordan kimse firlatamaz uzak bide 1 haftadır tek bize geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya bide camın mermerine bide cama atmışlar izi var ama mermere tek atabilecek üst kat kimse denk getiremez oraya
DeniycemBişekilde onların yaptığına dair kanıt bulursan çık üst kata uyar inkar ederlerse kanıtını göster. Belki utancından birdaha yapmaz.
Üst kat alt kat a nasıl atabilir ki ve niye atsın kimin yaptığından emin ol önce.Üst katta bişey yapmadığımiz halde canımıza elma çürüğü yumurta falan atıyor annem cami silmekden yoruldu kimin attığı belli değil ama büyük ihtimalle üst kat atıyor ne yapmalıyım acil yardim
okurken bile sinirlendim git kavga etÜst katta bişey yapmadığımiz halde canımıza elma çürüğü yumurta falan atıyor annem cami silmekden yoruldu kimin attığı belli değil ama büyük ihtimalle üst kat atıyor ne yapmalıyım acil yardim
Ciddiye bir şekilde uyaracaksin. Yada anladığı dilden konuşacaksın.Üst katta bişey yapmadığımiz halde canımıza elma çürüğü yumurta falan atıyor annem cami silmekden yoruldu kimin attığı belli değil ama büyük ihtimalle üst kat atıyor ne yapmalıyım acil yardim