Üst komşuya ne yapmalıyım

KenanPc

80+
Reaksiyon skoru
7
Üst katta bişey yapmadığımiz halde canımıza elma çürüğü yumurta falan atıyor annem cami silmekden yoruldu kimin attığı belli değil ama büyük ihtimalle üst kat atıyor ne yapmalıyım acil yardim

Üst katta bişey yapmadığımiz halde canımıza elma çürüğü yumurta falan atıyor annem cami silmekden yoruldu kimin attığı belli değil ama büyük ihtimalle üst kat atıyor ne yapmalıyım acil yardim
kapıya binanın giriş kapısına not yaz bi tane ucuz çöp kovası al nota şunu yaz evde çöp kovası yok galiba ben aldım bunu kullanabilirsiniz yaz kat belirt ben aynısını izmaritte yaşamıştım küllük alıp koymuştum artık atmıyorlar :d

Kimin attığından emin ol önce

bahsettiğin camlar yol tarafınamı bakıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani önü boşmu
Onu boş değil bina var ama ordan kimse firlatamaz uzak bide 1 haftadır tek bize geliyor

Ya bide camın mermerine bide cama atmışlar izi var ama mermere tek atabilecek üst kat kimse denk getiremez oraya

Onu boş değil bina var ama ordan kimse firlatamaz uzak bide 1 haftadır tek bize geliyor

Ya bide camın mermerine bide cama atmışlar izi var ama mermere tek atabilecek üst kat kimse denk getiremez oraya
Bişekilde onların yaptığına dair kanıt bulursan çık üst kata uyar inkar ederlerse kanıtını göster. Belki utancından birdaha yapmaz.

Üst kat alt kat a nasıl atabilir ki ve niye atsın kimin yaptığından emin ol önce.

O çürükleri al yedirt ona. Hakediyorlar.

Ciddiye bir şekilde uyaracaksin. Yada anladığı dilden konuşacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,467
Üyeler
195,635
Son üye
Emirhanyllmz
Geri