Neler Yeni

Üst seviye Beyaz sistem toplama

Alsancak1

80+
Anakartı o model yerine
tebilondan bunu tercih edebilirsiniz daha mantıklı olur ona o fiyatı vermeye gerek yok.
Psu için de ben olsam jumbumdan beyaz lian li psu alırdım hem ekosistem daha iyi oturur marka uyumundan dolayı.(Tabi bekleyebilirseniz.)
Hocam jumbum satıcısıyla alakalı okuduğum şeylerden dolayı oradan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Zaten benim seçtiğim psu ömürlük gibi bir şey. Anakart konusunda ise atmış olduğunuzu alacaktım aslında fakat youtubede vram sıcaklık testlerine bakınca ondan vazgeçtim. Sıcaklık değerleri biraz yüksek geldi gözüme.

Exhos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Zekeriya T
Hocam jumbum satıcısıyla alakalı okuduğum şeylerden dolayı oradan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Zaten benim seçtiğim psu ömürlük gibi bir şey. Anakart konusunda ise atmış olduğunuzu alacaktım aslında fakat youtubede vram sıcaklık testlerine bakınca ondan vazgeçtim. Sıcaklık değerleri biraz yüksek geldi gözüme.
Hocam sıcaklığın fazla olması gibi bir şey bu modelde imkansız gibi bir şey zaten 16+2+2 fazlı bir yapıyla geliyor ama ben yinede incelemelerine baktım ve değerler gerçekten iyi bir seviyede. Bir incelemede şuan da 21k civarlarında satılan msı mpg x870e carbon wifi modelinden daha iyi soğuttuğu görülüyordu. Yani o yönden bir kaygınız olmasın hala elite almak daha mantıklı. Psu aynı model gibi duruyor:
Düzeltme: Şimdi bir incelemeye daha baktım orda en alt sıralardaydı vrm testinde ama yine sıcaklık değerleri fazlasıyla yeterli.

Son düzenleme:

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Feyyaz Yalcin
Beyaz olunca neden pahalı oluyor onu bir türlü anlamadım

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Osman Mert
Üstte bir arkadaşın dediğine katılıyorum anakart x870 Aourus elite de olabilir hocam bu arada fanlar için ise wireless fanlar da SL ve TL olarak iki farklı seri var kimisi fark etmiyor Lian Li diye alıp geçiyor ve görsel olarak da farklılıkları var bilmiyorsanız diye dedim onlara dikkat edin
Sıvı soğutma olarak da ekransız derseniz
ekranlı isterseniz de hortumları gizleme imkanından dolayı:

Alsancak1

80+
Üstte bir arkadaşın dediğine katılıyorum anakart x870 Aourus elite de olabilir hocam bu arada fanlar için ise wireless fanlar da SL ve TL olarak iki farklı seri var kimisi fark etmiyor Lian Li diye alıp geçiyor ve görsel olarak da farklılıkları var bilmiyorsanız diye dedim onlara dikkat edin
Sıvı soğutma olarak da ekransız derseniz
ekranlı isterseniz de hortumları gizleme imkanından dolayı:
Hocam SL ve TL'nin farklarını biliyorum. SL almak istememin sebebi RGB düzeni TL olandan farklı ve daha güzel. Performans olarak TL bir tık daha iyi fakat bence görsellik daha önemli. Sıvı soğutucu olarak da atmış olduğunuz seride pump noise sorunu var. Teşekkür ederim ilginiz için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,221
Üyeler
168,264
Son üye
BSemih
Top Bottom