- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam jumbum satıcısıyla alakalı okuduğum şeylerden dolayı oradan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Zaten benim seçtiğim psu ömürlük gibi bir şey. Anakart konusunda ise atmış olduğunuzu alacaktım aslında fakat youtubede vram sıcaklık testlerine bakınca ondan vazgeçtim. Sıcaklık değerleri biraz yüksek geldi gözüme.Anakartı o model yerine
tebilondan bunu tercih edebilirsiniz daha mantıklı olur ona o fiyatı vermeye gerek yok.![]()
GIGABYTE X870 A ELITE WF7 ICE AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000Mhz (OC) USB4 WIFI 7 ATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GIGABYTE Marka GIGABYTE X870 A ELITE WF7 ICE AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000Mhz (OC) USB4 WIFI 7 ATX Anakart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Psu için de ben olsam jumbumdan beyaz lian li psu alırdım hem ekosistem daha iyi oturur marka uyumundan dolayı.(Tabi bekleyebilirseniz.)
Lian Li EDGE EG1300 80 PLUS Platinum Power Supply, PCIe 5.1, ATX 3.1 - 1300 Watts, White
High-performance ATX 3.1 power supply with 1,300 watts, L-shaped design for dual-chamber cases, integrated USB hub with four headers, highly efficient Platinum certification, individually sleeved cables, fully modular cable managementwww.jumbum.com.tr