Neler Yeni

Usta biz bugün neden tokatlandık? Galatasaray-Alanya

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Bence de beşiktaşa kaldı. Çok iyi oynuyorlar o kadroya rağmen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum böyle yapacaksan çık konudan.
İnsan gibi "saygı çerçevesinde" diyorum sen kışkırtma çabasındasın.
Az okuma az saygı.
Dur yaa iki takım da yenildi biraz seviniyim çok göremiyorum böyle fırsatları.
Gerçi yarın bizde yenilebiliriz...

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Dur yaa iki takım da yenildi biraz seviniyim çok göremiyorum böyle fırsatları.
Gerçi yarın bizde yenilebiliriz...
Ondan dolayı yazıyorum zaten :)
Dün biz dalga geçtik bugün yenildik.

Bu Belhanda'yı da anlamıyorum zaten. Adam transfer dönemindeki maçlarda Messi kesiliyor gitmemek için.
Bugün ben beğenmedim.
Bence gönderilmeli hala ne bekleniyorsa.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
"ıyyy berbatlaştırdı konuyu ıyyy"; bana gerginlik çıkmasın diye silindi yazdığım mesaja "arkasında duramayacağın hareketler yapma ki" silme diyip profiline yazdığım mesajları cevabı olmadığı için silen birinin mesajıdır.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ondan dolayı yazıyorum zaten :)
Dün biz dalga geçtik bugün yenildik.

Bugün ben beğenmedim.

Bugün ben beğenmedim.
Ben de beğenmedim zaten. Adam sadece transfer döneminde iyi oynuyor. Sneijder'den sonra çok boş kaldı bizim 10 numaramız. Adam gibi 10 numara lazım takıma.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ben de beğenmedim zaten. Adam sadece transfer döneminde iyi oynuyor. Sneijder'den sonra çok boş kaldı bizim 10 numaramız. Adam gibi 10 numara lazım takıma.
Çok haklısın.
Yönetim neyini anlamıyor anlamıyorum.
4 sezondur takımda 10 numara yok :D

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Çok haklısın.
Yönetim neyini anlamıyor anlamıyorum.
4 sezondur takımda 10 numara yok :D
Bir an önce adam gibi bir 10 numara bulmak lazım. Sneijder gibi yeri gelince şutunu vuran güzel paslar atan biri lazım. Yazın gönderirler diye düşünüyorum Belhanda'yı.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Bence yenilmemiz iyi oldu ortada kupa var almak güzel olurdu ama şampiyon olmak şampiyonluğa odaklanmak daha önemli. bu yıl ki şampiyonluk çok çok daha değerli öncekilerden. hem gelir olarak hem şampiyonlar ligi faktörü olarak vs vs. bu maçın telafisi şampiyon olunup süper kupa ile telafi edilir. bu yogun tempoda hafta içine maç sıkıştırmamak 2-3 tane bence iyi olacaktır. 2. yarı oynanan oyun daha oturdukça ligte hiçbir kulup karşısında duramaz.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bir an önce adam gibi bir 10 numara bulmak lazım. Sneijder gibi yeri gelince şutunu vuran güzel paslar atan biri lazım. Yazın gönderirler diye düşünüyorum Belhanda'yı.
Sneijder yeri geldiğinde risk alır yükü sırtlardı. Belhanda o anlarda pas atamıyor :D

Bence yenilmemiz iyi oldu ortada kupa var almak güzel olurdu ama şampiyon olmak şampiyonluğa odaklanmak daha önemli. bu yıl ki şampiyonluk çok çok daha değerli öncekilerden. hem gelir olarak hem şampiyonlar ligi faktörü olarak vs vs. bu maçın telafisi şampiyon olunup süper kupa ile telafi edilir. bu yogun tempoda hafta içine maç sıkıştırmamak 2-3 tane bence iyi olacaktır. 2. yarı oynanan oyun daha oturdukça ligte hiçbir kulup karşısında duramaz.
Hak veriyorum. Ama bir an önce tutturmamız lazım şu olayı. Yoksa iş sıkıntıya girecek.

Keşke efecan'ı alabilseydik...
Keşke. Çok iyi oynuyor. Mücadele ediyor.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bir türlü atak yapamayan, ruh adına bir şey yansıtmayan, defans ile forvet arası bağlantı olmayan ve rakibin geldiği her kontra ya gol ya da şans eseri dışarı giden bir Galatasaray vardı sahada.
Sizce bunun sebebi nedir?
Benim görüşüme göre çağdaş hoca gerçekten işi çözmüş. Galatasarayı nasıl baskılayacagını anlamış. Top yüzü göstermeyip elini kolunu bağladı ve net bir galibiyet aldı. Bunun üstüne de Galatasaray defansı geriden oyun kuramadıkça iyice defansta körleşti ve çok hata yaptı. Maç zaten bitti şimdiden. Bu maç dönmez. Yorumlarınızı alabilir miyim? Saygı çerçevesi içinde.
Valla hiç takip etmem futbolu bayadır ama yeni transferleri ilk defa şimdi izledim, Mohamed - Gedson - Yedlin iyi gibi. Hele Mohamed bu maç kaledeki 3 direğin 4 üne de 5'er kez vurdu aga.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Valla hiç takip etmem futbolu bayadır ama yeni transferleri ilk defa şimdi izledim, Mohamed - Gedson - Yedlin iyi gibi. Hele Mohamed bu maç kaledeki 3 direğin 4 üne de 5'er kez vurdu aga.
yedlini ben pek beğenmedim.
Dönemiyor defansa 2 gol onun kenardan yendi. En az 2 pozisyon da tehlikeli geldiler.
Onun dışındakiler çok iyidi

Dostum zorlama :D
Yoksayıldın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye