Sternog
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,982
blender projesi yapmayı seviyorKim bilmiyorum ama aklıma beybiturko geldi
blender projesi yapmayı seviyorKim bilmiyorum ama aklıma beybiturko geldi
o kadar düşündüğüm halde hakkında hiç bir şey hayal edemediğim üyeblender projesi yapmayı seviyor
Yüksek ihtimalle troll olarak açmış sonra sarınca devam eden üye.o kadar düşündüğüm halde hakkında hiç bir şey hayal edemediğim üye
sen bende daha çok trolsün gibi ama neyseYüksek ihtimalle troll olarak açmış sonra sarınca devam eden üye.
Toy story seven bir üyesen bende daha çok trolsün gibi ama neyse
Fazla weeb bir üyeToy story seven bir üye
La bu çocukken Cartoon Network'te izlediğim Star Wars animasyonunda oynayan hanım değil mi? Bu konu sayesinde fark ettim.Fazla weeb bir üye
Harley Quinn hayranı(gerçek adını bilmem)La bu çocukken Cartoon Network'te izlediğim Star Wars animasyonunda oynayan hanım değil mi? Bu konu sayesinde fark ettim.
Dök knk CV mi.Harley Quinn hayranı(gerçek adını bilmem)
Üniye gidiyor.
Plat
Uzun süredir tanırım.
Kendisine hala abla/abi deme konusunda şüphem var.(Aydınlat beni)
Dimi abla veya abi ne diyeceğimi bilemiyom bende ama zaten çok aktif değilim eheh.Harley Quinn hayranı(gerçek adını bilmem)
Üniye gidiyor.
Plat
Uzun süredir tanırım.
Kendisine hala abla/abi deme konusunda şüphem var.(Aydınlat beni)
Adı Nevzat idi ama o da iki cins için de kullanılıyor.Dimi abla veya abi ne diyeceğimi bilemiyom bende ama zaten çok aktif değilim eheh.
Hocam adı^ olmayacakmı adın olunca bana demişsiniz gibi de.Adın Nevzat idi ama o da iki cins için de kullanılıyor.
N harfini satıp düzelttim hocam.Hocam adı^ olmayacakmı adın olunca bana demişsiniz gibi de.