Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
timurcu olabilir
hugola mentor kaanflix fanı onlara aşık ayrıca üşengeç hala yılbaşı ppsinde kalmıştimurcu olabilir
Renktaş Ayrıca Altay fan'ıhugola mentor kaanflix fanı onlara aşık ayrıca üşengeç hala yılbaşı ppsinde kalmış
Altay hayranı benim gibi fenerbahçe li iyi birine benziyorhugola mentor kaanflix fanı onlara aşık ayrıca üşengeç hala yılbaşı ppsinde kalmış
uzaya veya astronotlara ilgisi var sanırımAltay hayranı benim gibi fenerbahçe li iyi birine benziyor
Ppsi hawli foruma yeni katılmış ve üye profilinde bir şey paylaşmamış diyecek pek bir şey bulamadım.uzaya veya astronotlara ilgisi var sanırım
eskiyi eski tanırİlk defa gördüğüm bir üye üstelik gold vay anam.
Eski forum daha iyiymiş, ben yoktum o zaman ondan böyle diyorlar herhalde.eskiyi eski tanır
doğru, eski forum daha iyiydi şimdiye nazaran. ayrıca öyle dememelisin, gayet iyi birine benziyorsun. konuşma tarzın olgunluğunu belli ediyor.Eski forum daha iyiymiş, ben yoktum o zaman ondan böyle diyorlar herhalde.
Abi konum ukrayna gösteriyor Allah Yardım Etsin kehshdvsjshsdoğru, eski forum daha iyiydi şimdiye nazaran. ayrıca öyle dememelisin, gayet iyi birine benziyorsun. konuşma tarzın olgunluğunu belli ediyor.
her konum doğruyu göstermezAbi konum ukrayna gösteriyor Allah Yardım Etsin kehshdvsjshs