zaten dediğin gibi saklı ve gizemliyse elini kolunu sallayarak giremezsinarkadaşlar internette denk geldiğim bir radyo ve gizemli bir radyoymuş
Youtube'de yayını var girip dinleyebilirsin gayet de herkese açık.arkadaşlar internette denk geldiğim bir radyo ve gizemli bir radyoymuş
Youtube'da yayını var gizemli bir radyo değil basitçe açıklayayım...arkadaşlar internette denk geldiğim bir radyo ve gizemli bir radyoymuş
telefondan daha doğrusu telefonun radyosundan dinleme imkanım yok mu acabaYoutube'de yayını var girip dinleyebilirsin gayet de herkese açık.
Buyur Linki burada![]()
gizemli dediğim bi st.petersburg da bi moskovada ve rusyanın başka şehir ve bölgelerinde taşınmış ancak hiç bir iz yokYoutube'da yayını var gizemli bir radyo değil basitçe açıklayayım...
Kaynağı Rusya St. Petersburg'da olan antenlerden yayınlanmaktadır
Yayın ''Buzzing'' ( Standy By - Beklemede ) şeklinde daha sonra aktif edilebilmek için bekliyor
Sebebi ise savaş anında aktif edilebilmek için 1 radyo kanalının boşta tutulması 4-5 tane daha bu şekilde radyo mevcut
UVB-76 Hakkındaki tek gerçek olabilecek teori ise ''Numbers Station'' olabilmesi Numbers Station kısaca İstihbarat birimleri arası haberleşmeyi sağlayan radyo kanalları
Canlı yayında direkt aynı yayın zaten niye uğraşasın ki ? Arkadaşın dediği gibi bahsettiğin Radyo bu ara sıra insan sesleri duyulduğu iddia edilentelefondan daha doğrusu telefonun radyosundan dinleme imkanım yok mu acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
gizemli dediğim bi st.petersburg da bi moskovada ve rusyanın başka şehir ve bölgelerinde taşınmış ancak hiç bir iz yok
evet biliyorum genellikle dışarıda oluğum için internet paketimin yeteceğini düşünmüyorumCanlı yayında direkt aynı yayın zaten niye uğraşasın ki ? Arkadaşın dediği gibi bahsettiğin Radyo bu ara sıra insan sesleri duyulduğu iddia edilen
Durmadan dinlemeyi mi düşünüyorsun ? O duyulan sesler çok nadir ve internette örnekleri var durmadan beklemek saçma olur boşa zaman yani.evet biliyorum genellikle dışarıda oluğum için internet paketimin yeteceğini düşünmüyorum
haklısın evet ama bazen farklı konuşmaların geçtiğide oluyormuşDurmadan dinlemeyi mi düşünüyorsun ? O duyulan sesler çok nadir ve internette örnekleri var durmadan beklemek saçma olur boşa zaman yani.