Uydu İnternet Kullanan Var Mı?

Shadow™

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,089
5mbps gibi bir hıza sahibim.Uydu internete geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

hocam 20GB'da çok az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam
144P videoyu donarak izleyeceğime gider paşa paşa ayda 2 gün de olsa yüksek kalite izlemeyi tercih ederim ki öyle de yaptım zaten. Tabi şuan eve altyapı geldi öyle dertlerim kalmadı 😀

144P videoyu donarak izleyeceğime gider paşa paşa ayda 2 gün de olsa yüksek kalite izlemeyi tercih ederim ki öyle de yaptım zaten. Tabi şuan eve altyapı geldi öyle dertlerim kalmadı 😀
Yeni taşındığım için bir kaç ay eve interneti taşıyamadılar babamın dükkanında da wifi vardı hergün 20 km yol çekiyordum dükkanda video indirip evde izliyordum :)

Yeni taşındığım için bir kaç ay eve interneti taşıyamadılar babamın dükkanında da wifi vardı hergün 20 km yol çekiyordum dükkanda video indirip evde izliyordum :)
Bana da bir ara günlük sınırsız mobil internet hakkı vermişti o gün 400GB falan indirmiştim sanırım bu fırsat bir daha gelmez diye 😀

1080p izleyebiliyorum gene subhanallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,803
Üyeler
189,159
Son üye
eyupyx
Geri