Telefona 20GB internetli tarife al sadece onu kullan daha mantıklı.5mbps gibi bir hıza sahibim.Uydu internete geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz?
Starlink gibi bir şey mi dedigin5mbps gibi bir hıza sahibim.Uydu internete geçmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz?
hocam 20GB'da çok azTelefona 20GB internetli tarife al sadece onu kullan daha mantıklı.
Evet hocamStarlink gibi bir şey mi dedigin
Starlink olsa Türkiyede turknet Türktelekom kalmazhocam 20GB'da çok az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam
Azerbaycana gelmiş yanlış bilmiyorsam onun muadili kablo.net'de uydu internet sunuyormuş sanırım.Starlink olsa Türkiyede turknet Türktelekom kalmaz
Kablo.net starlinke rakip olamaz biri dünyanın en büyük şirketi digeri kablonetAzerbaycana gelmiş yanlış bilmiyorsam onun muadili kablo.net'de uydu internet sunuyormuş sanırım.
Hocam elbet rakip olamaz fakat tek mantıklı seçenek kablo.nete geçmek gibi duruyor.Kablo.net starlinke rakip olamaz biri dünyanın en büyük şirketi digeri kablonet
Türkiyeye özel fiyatlandırma apmaları lazımHocam elbet rakip olamaz fakat tek mantıklı seçenek kablo.nete geçmek gibi duruyor.
144P videoyu donarak izleyeceğime gider paşa paşa ayda 2 gün de olsa yüksek kalite izlemeyi tercih ederim ki öyle de yaptım zaten. Tabi şuan eve altyapı geldi öyle dertlerim kalmadıhocam 20GB'da çok az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam
Yeni taşındığım için bir kaç ay eve interneti taşıyamadılar babamın dükkanında da wifi vardı hergün 20 km yol çekiyordum dükkanda video indirip evde izliyordum144P videoyu donarak izleyeceğime gider paşa paşa ayda 2 gün de olsa yüksek kalite izlemeyi tercih ederim ki öyle de yaptım zaten. Tabi şuan eve altyapı geldi öyle dertlerim kalmadı![]()
Bana da bir ara günlük sınırsız mobil internet hakkı vermişti o gün 400GB falan indirmiştim sanırım bu fırsat bir daha gelmez diyeYeni taşındığım için bir kaç ay eve interneti taşıyamadılar babamın dükkanında da wifi vardı hergün 20 km yol çekiyordum dükkanda video indirip evde izliyordum![]()
1080p izleyebiliyorum gene subhanallah144P videoyu donarak izleyeceğime gider paşa paşa ayda 2 gün de olsa yüksek kalite izlemeyi tercih ederim ki öyle de yaptım zaten. Tabi şuan eve altyapı geldi öyle dertlerim kalmadı![]()