Neler Yeni

Yardım Uydu internetinde modem tercihi pingi etkiler mi ?

Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammet Batur
Merhaba interneti çatıya kurulan uydu üzerinden alıyorum ve cs gibi oyunlarda aşırı ping oluyor. İnternet sağlayıcısı modemimi değiştirirsem etkili olacağını söyledi. Sizce doğruluğu var mıdır?

Kullandığım Modem VMG B3312-B10B

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Olabilirde, olmayabilir de. Airfiber de pingin yüksek çıkması normal, kablolu internete göre. Modemden 40 mhz- üst- kanal 7 veya otomatik yapıp deneyin, kablosuz bağlantı için.

Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammet Batur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olabilirde, olmayabilir de. Airfiber de pingin yüksek çıkması normal, kablolu internete göre. Modemden 40 mhz- üst- kanal 7 veya otomatik yapıp deneyin, kablosuz bağlantı için.
Modemden kablo ile bağlanıyorum direkt. Ve air fiber olarak geçmiyor sanırım max 35mb veriyor

Miymao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
doğuhan
yaklaşık 4 sene kullandım banada aynısını söylediler kesinlikle bende işe yaramadı internetini değiştirmen en doğru seçenek :(
Air internet kullanırken akşam 20:00 gibi çıldırıyordum kullanıcı sayısı arttıkça berbat hale dönüyordu

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Şuna benzer antenle sinyali havadan kablosuz alıyorsunuz galiba; airfiber diye geçer.
1744542540130.png

Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammet Batur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaklaşık 4 sene kullandım banada aynısını söylediler kesinlikle bende işe yaramadı internetini değiştirmen en doğru seçenek :(
Air internet kullanırken akşam 20:00 gibi çıldırıyordum kullanıcı sayısı arttıkça berbat hale dönüyordu
İlk başta 3 kişiydik sonra 7 kullanıcıya çıktı ama pingte çok fark olduğunu düşünmüyorum ister istemez uydu interneti olduğu için gecikmesi normal ama bu başka bir seviye yavaşlık
Şuna benzer antenle sinyali havadan kablosuz alıyorsunuz galiba; airfiber diye geçer.
Alıntıyı görüntüle
evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,048
Üyeler
172,460
Son üye
abgestorben
Top Bottom