dijital ön ödemeli kart geçerli değil diyor, dijital kart geçerli hocam.Yapı kredide kampanya koşullarında dijital kart geçerli değil diyor buna rağmen oluyor değilmi kampanya?
Kasiyerden dolayı olabilir hocam, veya bu yöntem değişmiş olabilir ben o şekilde yükledim çünkü. İyzicoya yükleyebiliyor musunuz?Migrostan puanları nakite işini deneyen varmı? Ben gittiğide puanla yükleme yapamayız dediler.
İyzco için maalesef kredi kartım yok. Migros işi için bilen bir kasiyer lazım. İlk kasiyer direk böyle bir şey mümkün değil dedi 2. Kasiyer direk 3. Yolladı işi ancak 3. Kasiyer halledebildi. Komisyon işide ayrı saçmalık migrosun kasasından yine migrosun hesabına atıyorsun ve 5 tl kesiyor gerçekten akıllıca.Kasiyerden dolayı olabilir hocam, veya bu yöntem değişmiş olabilir ben o şekilde yükledim çünkü. İyzicoya yükleyebiliyor musunuz?
en azından nakit kullanabiliyoruz o açıdan iyi:')İyzco için maalesef kredi kartım yok. Migros işi için bilen bir kasiyer lazım. İlk kasiyer direk böyle bir şey mümkün değil dedi 2. Kasiyer direk 3. Yolladı işi ancak 3. Kasiyer halledebildi. Komisyon işide ayrı saçmalık migrosun kasasından yine migrosun hesabına atıyorsun ve 5 TL kesiyor gerçekten akıllıca.
Orası öyle fixlenmeden önce kullanmaya devam.en azından nakit kullanabiliyoruz o açıdan iyi:')
1hafta içinde tanımlanıyor hocam, genelde 2-3gün sürüyor.arkadaşlar bu yapı kredide dijital karta 250 TL yükledikten sonra paraya steamden oyun alsam ne kadar süre sonra 250 TL hesabıma tanımlanır bilen var mı ona göre oyunu geri iade edeyim