Kampanyayı okuduysan 2. 250tlik harcama sonrası ödül kazanımı başlıyor. Ancak sayaçta 1 alışveriş yapılmış gözüküyor. Ssde mevcut işlemAkbank ile hadi ye Denedim olmadı
krediler 10.000tlye kadar faizsiz verilebiliyor yeni üyelere o yüzden pek önemli değil benceTavsiyem yapı krediyi falan yapmayın. İlerde kredi falan çekmek isterseniz yeni üyelere özel şeyler oluyor. 100 200tl için binlerce liradan olursunuz
Önemli ben geçen gün finanstan başvurdum daha yüksek mebla. Bana çıkmadı ama demek istediğim yapılabiliyor. Senin paylaştıklarından nays gibiler yapılabilir de diğerlerini yapmamak daha iyi bencekrediler 10.000tlye kadar faizsiz verilebiliyor yeni üyelere o yüzden pek önemli değil bence
kişinin kendi tercihi hocamÖnemli ben geçen gün finanstan başvurdum daha yüksek mebla. Bana çıkmadı ama demek istediğim yapılabiliyor. Senin paylaştıklarından nays gibiler yapılabilir de diğerlerini yapmamak daha iyi bence
Kampanyaların hepsi +18 hocam15 Yaşındayım.
Hangilerini yapabilirim anlatır mısınz?
Papara kullanıyorum.
Aktarabileceğim ya da atm den cekebilşeceğim bişey olursa güzel olur
Kimlik onayı vs gerektiği için de kampanyalarına katılamıyorsunuzKampanyaların hepsi +18 hocam
Hayır hocam fatura talimati bi opsiyon müşteri temsilcisi sizi eksik bilgilendirmiş. Kampanya açıklamasında 250tl+ tek seferde alışveriş veya fatura otomatik ödeme talimatı oluşturun şeklinde açıklama var. Yani size sadece diğer seçeneği söylemişHocam referansınızla yapı krediye üye oldum ancak 250 puan daha alabilmeniz için adınıza olan bir faturayı yapı krediye otomatik ödeme talimatıyla bağlamanız lazım dediler 250 TL naysa yükleme artık çalışmıyor bu 250 puan için fatura yansıtmak şart mı?
Tamamdır şimdi nays ile yükleme yapacağım umarım fixlenmemiştirHayır hocam fatura talimati bi opsiyon müşteri temsilcisi sizi eksik bilgilendirmiş. Kampanya açıklamasında 250tl+ tek seferde alışveriş veya fatura otomatik ödeme talimatı oluşturun şeklinde açıklama var. Yani size sadece diğer seçeneği söylemiş