Neler Yeni

Ana Konu ÜYE OLUP PARA KAZAN+18(GÜNCELLENDİ 22.04.2023)

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,954
İsim
yusuf ecer
Tamamdır şimdi nays ile yükleme yapacağım umarım fixlenmemiştir
O şekilde @contravolta yapmıştı çalışmıştı. En kötü ihtimalle bana yazarsınız referansı kullanılan kişiye daha erken geliyor 250tl ben size bilgisini veririm, gelmediği durumda da steamden oyun alıp bonus gelince iade edersiniz o da baya hızlı ve basit oluyor.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O şekilde @contravolta yapmıştı çalışmıştı. En kötü ihtimalle bana yazarsınız referansı kullanılan kişiye daha erken geliyor 250tl ben size bilgisini veririm, gelmediği durumda da steamden oyun alıp bonus gelince iade edersiniz o da baya hızlı ve basit oluyor.
Çok sağolun hocam oluşturacağımız sanal kartı ön ödemeli kartlardan mı oluşturmamız gerekiyor değil mi?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,954
İsim
yusuf ecer
Çok sağolun hocam oluşturacağımız sanal kartı ön ödemeli kartlardan mı oluşturmamız gerekiyor değil mi?
Dijital kart oluştur diye bir seçenek olcak hocam ona tıklayıp direkt oluşturun, sonrasında kartınıza tutarı yollayın dijital kart ile kullanılabilir olacak ücret, naysı açıp banka kredi kartından yükle diyip kart bilgilerinizi girerek işlem yapabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dijital kart oluştur diye bir seçenek olcak hocam ona tıklayıp direkt oluşturun, sonrasında kartınıza tutarı yollayın dijital kart ile kullanılabilir olacak ücret, naysı açıp banka kredi kartından yükle diyip kart bilgilerinizi girerek işlem yapabilirsiniz
Ek olarak, yapıkredi ve akbank bonuslarını nakite çevirmeyi ve her sitede kullanmayı sağlayan bi yöntem buldum doğrulamasını yaptıktan sonra içeriğe ekleyeceğim.

Son düzenleme:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ek olarak, yapıkredi ve akbank bonuslarını nakite çevirmeyi ve her sitede kullanmayı sağlayan bi yöntem buldum doğrulamasını yaptıktan sonra içeriğe ekleyeceğim.
Çok iyi olur hocam

Pazartesi günü hesabı açtım ve naysa yükledim.Salı günü 250 tl bonusum geldi.Aynı şekilde arkadaşım da yaptı ama onunki hala gelmedi.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,954
İsim
yusuf ecer
Pazartesi günü hesabı açtım ve naysa yükledim.Salı günü 250 TL bonusum geldi.Aynı şekilde arkadaşım da yaptı ama onunki hala gelmedi.
Arkadaşınızı siz referans ettiyseniz uygulama üzerinden bakar mısınız referans sahibine daha çabuk geliyor 250tl, eğer size geldiyse ona da kesin gelecektir. Referans kullanan kişiye gelme süresi 1-10gün ortalama 5-7gün içerisinde geliyor en geç

Arkadaşınızı siz referans ettiyseniz uygulama üzerinden bakar mısınız referans sahibine daha çabuk geliyor 250tl, eğer size geldiyse ona da kesin gelecektir. Referans kullanan kişiye gelme süresi 1-10gün ortalama 5-7gün içerisinde geliyor en geç
Sadece 50 tl gelmiş referansdan

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,954
İsim
yusuf ecer
Sadece 50 TL gelmiş referansdan
anladim hocam, 2güne belli olur ek olarak bu puanları nakite çevirmeyi, istediğiniz her yerden alışveriş yapacağınız bir sistem buldum demiştim demin onayladım, çalıştı konunun sonuna ekliyorum işinize yarayabilir.

anladim hocam, 2güne belli olur ek olarak bu puanları nakite çevirmeyi, istediğiniz her yerden alışveriş yapacağınız bir sistem buldum demiştim demin onayladım, çalıştı konunun sonuna ekliyorum işinize yarayabilir.
Ekledim konunun sonuna ilginizi çekebilir.

Son düzenleme:

NNova.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hasan Genc
iyzico da sadece kredi kartlarının puanlarını çevirebiliyoruz diye biliyorum ben , bankamatik kartlarının puanları olmuyor galiba

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,954
İsim
yusuf ecer
iyzico da sadece kredi kartlarının puanlarını çevirebiliyoruz diye biliyorum ben , bankamatik kartlarının puanları olmuyor galiba
o şekilde denediğinizde olmadıysa öyledir, ben kredi kartıyla denedim öyle bi şey olup olmadığını bilmiyorum o yüzden

gl0rian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yağız ..
hocam ben nays da müşteri oldum görüntülü görüşme felan da gerçekleştirdim ama 50tllik çekilebilir bonus gelmedi niye gelmedi bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Deniz Karaman
Yapı kredi de dijital kart oluşturuyorum fakat bakiye yüklenmiyo bilen biri var mı

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam ben nays da müşteri oldum görüntülü görüşme felan da gerçekleştirdim ama 50tllik çekilebilir bonus gelmedi niye gelmedi bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
Cumadan cumaya geliyor

Yapı kredi de dijital kart oluşturuyorum fakat bakiye yüklenmiyo bilen biri var mı
Kartlarım > banka kartlarım > sağ alttaki + butonundan banka kartı başvurusu sonra yine + butonu > dijital kart tanımlama

Bu işlemlerle sanal kart oluşturduk şimdi iban bilgilerini öğrenme var

Anasayfadaki hesaplarım kısmının sağ üstündeki üç noktadan iban paylaş demeniz yeterli

Son düzenleme:
Top Bottom