Üye olup para kazandıran uygulamalar var mı ?

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
Nays tarzı arkadaşını davet edip veya direkt kendin üye olup para kazandıran uygulama var mı ? Çok fazla para vermesine gerek yok zaten assassin's creed valhalla alıcam onun için biraz daha ucuza getirmeye çalışıyorum oyunu.

Nays tarzı arkadaşını davet edip veya direkt kendin üye olup para kazandıran uygulama var mı ? Çok fazla para vermesine gerek yok zaten assassin's creed valhalla alıcam onun için biraz daha ucuza getirmeye çalışıyorum oyunu.
tosla vardı sanırım

Onun için paparadan alışveriş yapması lazım değil mi yada kart çıkarmaları ben oyle bir şey hatırlıyorum
Çok kullanmıyorum kenarda duruyor çok bilgim yok

Onun için paparadan alışveriş yapması lazım değil mi yada kart çıkarmaları ben oyle bir şey hatırlıyorum
Aynen hesabı onaylatıp ilk harcamasında veriyormuş papara ama tosla ve nays direkt hesap açınca veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olur büyük ihtimalle
Deneyim o zaman bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok papara illa onaylı hesap istiyor onaylatmam için de bizimkiler canlı destek ile görüşmezler papara kalsın yani başka var mıdır acaba ?

Son düzenleme:
Yok mu arkadaşlar başka uygulama ?

18 yaş altı isen kısıtlı yoksa coin olayları filan var araştırırsan bulursun(yapmadım ben hiç)

18 yaş altı isen kısıtlı yoksa coin olayları filan var araştırırsan bulursun(yapmadım ben hiç)
Yok 19 yaşındayım forumdaki bitexen konularına falan baktım globale üyü oldum ama nasıl çekicem parayı anlayamadım valla bitexenin tr hesabına da üye olamıyorum kimlik bilgileri hatalı diyor garip şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,325
Üyeler
184,614
Son üye
Pashamza
Geri