tosla vardı sanırımNays tarzı arkadaşını davet edip veya direkt kendin üye olup para kazandıran uygulama var mı ? Çok fazla para vermesine gerek yok zaten assassin's creed valhalla alıcam onun için biraz daha ucuza getirmeye çalışıyorum oyunu.
papara 3 kişi vardı 45tl bende gözüküyorToslayı yapmıştım zamanında ailedekilere başka var mı acaba ?
Onun için paparadan alışveriş yapması lazım değil mi yada kart çıkarmaları ben oyle bir şey hatırlıyorumpapara 3 kişi vardı 45tl bende gözüküyor
Çok kullanmıyorum kenarda duruyor çok bilgim yokOnun için paparadan alışveriş yapması lazım değil mi yada kart çıkarmaları ben oyle bir şey hatırlıyorum
Olur büyük ihtimalleBaktım ona da hesabı onaylatıp ilk harcamasında diyor 1 TL bile harcasa oluyor mu acaba ?
Aynen hesabı onaylatıp ilk harcamasında veriyormuş papara ama tosla ve nays direkt hesap açınca veriyor.Onun için paparadan alışveriş yapması lazım değil mi yada kart çıkarmaları ben oyle bir şey hatırlıyorum
Deneyim o zaman biOlur büyük ihtimalle
Yok 19 yaşındayım forumdaki bitexen konularına falan baktım globale üyü oldum ama nasıl çekicem parayı anlayamadım valla bitexenin tr hesabına da üye olamıyorum kimlik bilgileri hatalı diyor garip şekilde.18 yaş altı isen kısıtlı yoksa coin olayları filan var araştırırsan bulursun(yapmadım ben hiç)