Üyeliğimin silinmesini istiyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Prisoners

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
5
Üyeliğimin silinmesini istiyorum. Eğer silinme diye bir şey yoksa kullanıcı adı ve şifre ile girilemeyecek şekilde banlanmasını istiyorum.

Hesap silme ve isteğe bağlı ban gibi şeyler yok.

kullanıcı adını şifreni değiştirip hiçbir zaman girmeme hakkın var yani öyle bir hizmet yok forumda .d

Üyelik silinme olmuyor işte hocam
Onu anladım. O zaman kullanıcı adı şifreyle girilmeyecek şekilde banlasınlar hocam. Ben siteye karşı değilim ki tüm üyelikleri sonlandırıyorum. Yeni tel no ve mail aldığım zaman tekrar üye bile olma ihtimalim var.

nıye hesabı sılmek ıstıyorsun

Üyeliğin silinmesini istiyorum. yada banlanmasını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Random bir şifre salla işte dostum madem girmek istemiyorsun.
Ne kadar kötü anlayışsız bir forum olduğunuzu gösteriyorsunuz. Dh technopat gibi sitelerde üyeliği silmişken böyle sitelerle uğraşıp duruyoruz.

Donanım Arşivi, kullanım sözleşmesini değişen koşul ve yasalara göre haber vermeksizin tek taraflı olarak değiştirebilir, kaldırabilir veya yeni sürümünü yayınlayabilir. Forum üyemiz veya ziyaretçimizin ilgili sayfadan bu değişiklikleri takip etmesi gereklidir.

Kullanıcı sözleşmesine bak gelip sözleşme değişmiş mi diye kontrol edecekmişiz :) Şaka gibi

Son düzenleme:
Üyeliğin silinmesini istiyorum. yada banlanmasını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar kötü anlayışsız bir forum olduğunuzu gösteriyorsunuz. Dh technopat gibi sitelerde üyeliği silmişken böyle sitelerle uğraşıp duruyoruz.

Donanım Arşivi, kullanım sözleşmesini değişen koşul ve yasalara göre haber vermeksizin tek taraflı olarak değiştirebilir, kaldırabilir veya yeni sürümünü yayınlayabilir. Forum üyemiz veya ziyaretçimizin ilgili sayfadan bu değişiklikleri takip etmesi gereklidir.

Kullanıcı sözleşmesine bak gelip sözleşme değişmiş mi diye kontrol edecekmişiz :) Şaka gibi
Hocam eğer şifreyi unutup anca öyle girmemekte istemiyorsan tek çaren kendini banlatman başka çözümü yok çok mesajında yok niye silmek istiyorsun ki

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri