Uygulamalar açılmıyor 0xc00000ile başlayan hatalar alıyorum

Reaksiyon skoru
2
Beyler bende neredeyse her uygulamada (discord valo gibi) 0xc00000 ile baslayan hatalar oluyor bunun sebebi win10 olabilir mi? amd ryzhen 5. nesil 5600h var sizce win 11e geceyim mi??

Beyler bende neredeyse her uygulamada (discord valo gibi) 0xc00000 ile baslayan hatalar oluyor bunun sebebi win10 olabilir mi? amd ryzhen 5. nesil 5600h var sizce win 11e geceyim mi??
Yaşadığın sorunla ilgili net bir cevabım yok ama Windows 10 kullanan bir tanıdığımda ve bende aynı sorun olmuştu. 0xc00000 ile başlayan hata kodlarını genellikle Discord uygulamasını açarken alıyorduk. Araştırınca virüs kaynaklı olduğunu öğrendik. Eğer sisteminizde virüs varsa hataların kaynağı o olabilir. Virüs kontrolunu Avast indirip ücretsiz bir şekilde tarama yaparak bulabilirsiniz. Benim çoğu virüs derdime derman olmuştur uygulama -mining virüsünden bile kurtarmıştı- gerçekten çok iyi. Eğer çözülmezse format gerekebilir başka bir sebep bilmiyorum bu sorun ile ilgili.

Bende de bir keresinde olmuştu 1 2 saat uğraşmıştım o zamanlar pek bilgim yoktu son çare pc resetlemiştim düzelmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,387
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri