Neler Yeni

Uygun fiyatlı 9070xt. Kartlar Ne zaman gelir

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
SRKN G.
Merhabalar arkadaşlar rx 9070xt fiyatlar uçmuş en ucuzu 39 bin şaka gibi 😂😂😂

Acaba ne zaman 29-30 bin arasına bu kartları bulabiliriz sizce ne zaman düşüşler başlar 4-5k daha. Koyar 5070 ti alırım şaka gibi bir ekran kartı piyasası var Türkiye de, yazıp yazıp siliyorum şu satıcılar çok kazık fiyatlar koyuyorlar

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
SRKN G.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolar arttığında dolayı 29-30a dusureceklerini sanmiyorum
Bence +32.999 civari olur minimum
33 bin bile çok pahalı ki o 33k dediğimiz de inno, gainward gibi kıytırık markaların kartları olur galiba

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Mert
Ekonomimiz güllük gülistanlıkmış gibi, üzerine bu yaşanan olaylardan sonra bırakın indirim beklemeyi, şu anki fiyatların da sabit duracağını düşünmek zor.

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
SRKN G.
Ekonomimiz güllük gülistanlıkmış gibi, üzerine bu yaşanan olaylardan sonra bırakın indirim beklemeyi, şu anki fiyatların da sabit duracağını düşünmek zor.
Yav hocam ekonomi bozuk hemde çok bozuk tamam da dolar 2-3 tl ₺ TL arttı adam 8k birden zam koyuyor şaka gibi hayır satıcılarda da..... Var absürt fiyatlar koyuyorlar bir kâr etmek var birde bildiğin kazık var çok saçma fiyatlar koyuyorlar

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Mert
Yav hocam ekonomi bozuk hemde çok bozuk tamam da dolar 2-3 tl ₺ TL arttı adam 8k birden zam koyuyor şaka gibi hayır satıcılarda da..... Var absürt fiyatlar koyuyorlar bir kâr etmek var birde bildiğin kazık var çok saçma fiyatlar koyuyorlar
Hiç şaşırmıyorum. Bizim, bizden başka düşmanımız yok bu dünya üzerinde. Sabah doları seyredin ve piyasayı takip edin. Aslında bu fiyatlara talep sağladığımız için bizler de suçluyuz. Hayırlısı…

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
SRKN G.
Hiç şaşırmıyorum. Bizim, bizden başka düşmanımız yok bu dünya üzerinde. Sabah doları seyredin ve piyasayı takip edin. Aslında bu fiyatlara talep sağladığımız için bizler de suçluyuz. Hayırlısı…
Aynen öyle hocam katılıyorum o konuda size

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Göksel
bugun saat 9 gibi doların 45 seviyesinin üstüne çıkacağı söyleniyor öyle olursa 40kdan aşağı kart bulamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

borsa şuan kapalı olduğu için doların yükselişini göremiyoruz sabah ola hayrola bu son olaylar tüm yatırımcıların türkiyeden gitmesine vesile oldu büyük zarar yaşadı türkiye

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Koray ercan
O ölünce

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Hakan
Ay sonu gelecek dedikleri yeni parti fiyatlarının çok daha makul olması bekleniyordu ama ülkenin bu son durumu yüzünden şuanki stokçu fiyatları seviyesinde kalır ve düşmez bence

Emr33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emre Fatih
Hepsiburada en son 33bin₺ den satmıştı lansman günü ise 30bin₺ den satış yaptı , yeni stoğun net bir tarihi varmı acaba?

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Erdem çay
Msrp fiyatının üstüne çıktığı için millet protesto ediyordu. Defalarca satıcıda suç bulmayın dedim ama anlamazlar. Şimdi o fiyatı mumla ararlar.

Bence ciddi şekilde alım düşünüyorsanız alın. Yoksa bu günü de ararsınız.

Top Bottom