- Reaksiyon skoru
- 126
giriş seviyesinde 3-3.5k vs. monitör önerilerine açığım, yer yer film de izliyorum sadece oyun için değil her konuda kullanacağım bu yüzden panel konusunda da yardımcı olursanız sevinirim
Ghosting ölü piksel gibi sorunlar çıkarmı oyun için alicam
bununla LG arasında kaldım![]()
ViewSonic VX2418C 23.8" 1 ms Full HD Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2418C 23.8" 1 ms Full HD Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2418C 23.8" 1 ms Full HD Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.583,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lg olan daha iyi. 250cd parlaklık gerçekten gün içi ya da güneş vurduğunda karanlık oyunlarda hiçbir şey gözükmeyecek duruma geliyor.bununla LG arasında kaldım
hocam bunlar iade almıyor bende yazdım lgye gonderın diyolarNethouse satıcısını 5 gündür iade onaylasın diye bekliyorum bilginiz olsun almayı düşünenler.
Kabul edildi az önce benim iade.hocam bunlar iade almıyor bende yazdım lgye gonderın diyolar
ha ben kullandımda almıyoruz dediler yollasama alırlarmıKabul edildi az önce benim iade.
Ben beğenmedim diye yolladım, hiç kullanmamıştım.
hocam ben bi sorun var dedim monitordde olan birseymiş zaten galiba benden o yüzden kabul etmıyorKabul edildi az önce benim iade.
Ben beğenmedim diye yolladım, hiç kullanmamıştım.