Kralım ya hemen uçmuş konuya. Teşekkürler.Uygun fiyatli derken ne kadar uygun?
Ben bunu kullaniyorum memnunum bu fiyattan daha uyguna iyi bir şey bulamazsın maalesef
Bu arada pea protein kullanılabilir mi sence?Uygun fiyatli derken ne kadar uygun?
Ben bunu kullaniyorum memnunum bu fiyattan daha uyguna iyi bir şey bulamazsın maalesef
Bitkisel protein. Onun yerine hardline Vmax kullanilanilirKralım ya hemen uçmuş konuya. Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada pea protein kullanılabilir mi sence?
Dostum selamlar protein tozudur vitamindir kürdür bunları kullanmadan güzel bir beslenme ile fit bir vucüt yapmak mümkün mü ? senin profilindeki kadar kas yapmsam yeter 1.85 boy varBitkisel protein. Onun yerine hardline Vmax kullanilanilir
tabii ki mumkunDostum selamlar protein tozudur vitamindir kürdür bunları kullanmadan güzel bir beslenme ile fit bir vucüt yapmak mümkün mü ? senin profilindeki kadar kas yapmsam yeter 1.85 boy var
Protein tozu vs. gereksizdir bence. Protein tozuna vereceğiniz para yerine vitamin hapı alın çok daha iyi etki görürsünüz. Bir de boy uzadıkça daha estetik görünmek zorlaşıyor...Dostum selamlar protein tozudur vitamindir kürdür bunları kullanmadan güzel bir beslenme ile fit bir vucüt yapmak mümkün mü ? senin profilindeki kadar kas yapmsam yeter 1.85 boy var