Dartagnan 80+ Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 165 Reaksiyon skoru 43 8 Şubat 2024 #1 Bütçe 6500 Herkese selamlar. Kardeşim için uygun fiyatlı hem ders çalışabileceği hem de film-dizi izleyebileceği bir tablet arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Herkese selamlar. Kardeşim için uygun fiyatlı hem ders çalışabileceği hem de film-dizi izleyebileceği bir tablet arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Yunus 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,412 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 4,010 8 Şubat 2024 #2 Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet (8 GB / 128 GB) Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bütçe çıkıyorsa seve seve kullanır
Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet (8 GB / 128 GB) Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bütçe çıkıyorsa seve seve kullanır