Öneri Uygun Kasa Önerisi

drep

80+
Reaksiyon skoru
104
Arakadaşlar iyi forumlar herkese sizden istediğim 50 100 tl ye kadar sadece anakartı vs içerisinde tutsun uzay montaj olmasın diye alınabilecek kasa varsa atar mısınız? İstanbul Başakşehir e yakın oturuyorum elden alma daha iyi olur. (Lütfen ona para vereceğine uzay montaj kullan demeyin)

2. el bakmanızı öneririm. Burada alım satım yapmak yasak böyle bir şey beklemeyin yani.

2. el bakmanızı öneririm. Burada alım satım yapmak yasak böyle bir şey beklemeyin yani.
Bana satın demiyorum istediğim şey varsa ucuza bir şey bana atarmısınız buraya bana satın demiyorum

Arakadaşlar iyi forumlar herkese sizden istediğim 50 100 TL ye kadar sadece anakartı vs içerisinde tutsun uzay montaj olmasın diye alınabilecek kasa varsa atar mısınız? İstanbul Başakşehir e yakın oturuyorum elden alma daha iyi olur. (Lütfen ona para vereceğine uzay montaj kullan demeyin)
başlığını degiş bence report yersin uyarı alırsın
mesh kasa al
önü kapalı kasa alma
10 fan bile olsa içinde soğutamaz

başlığını degiş bence report yersin uyarı alırsın
mesh kasa al
önü kapalı kasa alma
10 fan bile olsa içinde soğutamaz
reis dedim ya sadece içerisinde parçaları tutması için öyle mesh vs almaya param yok 50 100 tl verebilirim

reis dedim ya sadece içerisinde parçaları tutması için öyle mesh vs almaya param yok 50 100 TL verebilirim
bence git demir tahta kestir kendininkini tasarla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,429
Üyeler
189,263
Son üye
tuni
Geri