Uyguna uçak bileti almanın yolu var mı

A jet uçuâlarının çoğu THY tarafından yapılıyor 2 defa bindim 2 defada türk hava yolları uçagıyla uçtum hosteslerde THY nindi
Aynı zaten, sadece seviye farkı var mesela THY sandviç ikram eder AJET isteyene parayla satar, THY de çoğu uçakta koltuk arkası ekran var AJET maliyet düşürmek için kullanmıyor gibi gibi. Genelde benim pek umrumda olmuyor arada 200-300TL varsa THY daha fazla varsa diğer firmalardan alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar dünden bugüne gideceğim yere 2000 TL zam gelmiş k.kartı ile alacaktım ekstremin kesilmesini bekliyordum 6500 TL olan gidiş dönüş oldu 8500 TL ilk kez uçağa bineceğim thy dışında diğer firmaları tercih etmek istemiyorum çevremdekiler önermiyorlar, uyguna bilet almanın bir yolu var mı kampanya vs. yardımcı olursanız sevinirim
Şöyle söyleyim, eğer uçuş çok yakın tarihte ise fiyat mecbur alacaklar mantığı ile artar ama uçuşa daha varsa bekle, yeterli sürede yeterli bilet satışı olmazsa fiyat düşer. Ek olarak yurtiçi-yurtdışı sık sık 1-2 gün süren kampanyalar oluyor bazılarında bedava fiyatlara bilet alabiliyorsun.

Aynı zaten, sadece seviye farkı var mesela THY sandviç ikram eder AJET isteyene parayla satar, THY de çoğu uçakta koltuk arkası ekran var AJET maliyet düşürmek için kullanmıyor gibi gibi. Genelde benim pek umrumda olmuyor arada 200-300TL varsa THY daha fazla varsa diğer firmalardan alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle söyleyim, eğer uçuş çok yakın tarihte ise fiyat mecbur alacaklar mantığı ile artar ama uçuşa daha varsa bekle, yeterli sürede yeterli bilet satışı olmazsa fiyat düşer. Ek olarak yurtiçi-yurtdışı sık sık 1-2 gün süren kampanyalar oluyor bazılarında bedava fiyatlara bilet alabiliyorsun.
28 ağustos düğün var bekleme şansım yok maalesef aldım artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,428
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri