Uyuma pozisyon önerisi

Emir.jk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Arkadaşlar günaydın iyi Forumlar öncelikle herkese merhaba nasılsınız iyisinizdir umarim ben iyiyim sordugunuz icin tesekkur ederim simdi konumuza dönelim eger sıcak ve yatamıyorsanız aşağıya bırakıcagim gorseldeki sekilde uyursaniz cok rahat ederseniz denendi onaylandı tekrardan iyi forumlar merhaba
(arkadaşlar sol elin o şekilde olması çok önemli)

Ekler

• IMG_20220828_044718.jpg
    IMG_20220828_044718.jpg
    30.3 KB · Hit: 143
Ben genellikle boyutum kadar yastığa sarılarak uyurum. fakat nasıl uyandığımda hangi pozisyonda olduğumu sormayın.

Ben genellikle boyutum kadar yastığa sarılarak uyurum. fakat nasıl uyandığımda hangi pozisyonda olduğumu sormayın.
Anime kızlı yastık mı var? Bir arkadaş merak etmiş o soruyor. Birde nerden alabilirim? Yine aynı arkadaş sordu bu arada.

Anime kızlı yastık mı var? Bir arkadaş merak etmiş o soruyor. Birde nerden alabilirim? Yine aynı arkadaş sordu bu arada.
Kanka ben anime kızlı yastığa değil anime kızının kendisinine sarılırım. Yastığa filan gerek yok. Öhöm. Bunu bir arkadaşın olarak söylüyor ve aynı arkadaşın olarak guyuylanıyorum.

dik bir yastık konumunda yüz üstü sırt üstü yan farketmeksizin amuda kalkarak bile uyurum dipnot: ayakta bile uyurum. mekan zaman farketmez bana

Arkadaşlar günaydın iyi Forumlar öncelikle herkese merhaba nasılsınız iyisinizdir umarim ben iyiyim sordugunuz icin tesekkur ederim simdi konumuza dönelim eger sıcak ve yatamıyorsanız aşağıya bırakıcagim gorseldeki sekilde uyursaniz cok rahat ederseniz denendi onaylandı tekrardan iyi forumlar merhaba
(arkadaşlar sol elin o şekilde olması çok önemli)
69 olabilir
Ops uyumak için miydi? Hmmm. Uyu işte yastığını kafana koy. Yastiksiz uyuma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,633
Üyeler
183,864
Son üye
Shimijda
Geri