Neler Yeni

Uyuz Hakkında Soru Yardım

DicDal

80+
reis uyuzun geçtiğini doktor kontrolünde doktor mu dedi
Medical parktan randevu alarak gösterdim uzman doktordu ilaçları verdı 2 hafta sonra ücretsiz kontrole gittim geçtiğini söyledi ama yine de kaşınmalar yaşıyordum psikolojiktir dedi. Dayanamadım tekrardan medical parktan randevu aldım ama bu sefer prof doktorundan o da aynı şekilde geçtiğini söyledi ama hem içim rahat olsun hem de garanti olsun diye 1 hafta daha aynı tedaviyi uygulattırdı tedavim bittiğinde kontrole gitme gereği bile duymadım çünkü kaşınmam tamamen bitmişti.

Shaco

80+ Bronze
Biz ailecek olduk, kurtulamıyoruz
Denemediğin şey kalmadı, evde çamaşır suyuna bulanmadık eşya kalmadı. Fayda etmedi. En az 5 tane ilaç, krem denedik. Umarım kurtulursunuz.
Eczaneler kükürt vazelin karıştırıp veriyor hiç biri işe yaramadıysa onu deneyin.Her ilaç herkese farklı etki ediyor. Wilkinson Pomat + losyon kullandım anca geçmişti benim geçen yaz. Şimdi ellerimde falan noktacıklar belirdi yine korkuyorum bende tekrarlıyor mu acaba diye :D

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Eczaneler kükürt vazelin karıştırıp veriyor hiç biri işe yaramadıysa onu deneyin.Her ilaç herkese farklı etki ediyor. Wilkinson Pomat + losyon kullandım anca geçmişti benim geçen yaz. Şimdi ellerimde falan noktacıklar belirdi yine korkuyorum bende tekrarlıyor mu acaba diye :D
Onları da kullandık. En son yukarda yazdığımız biraz fayda etti.

Yupo07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Faruk
Medical parktan randevu alarak gösterdim uzman doktordu ilaçları verdı 2 hafta sonra ücretsiz kontrole gittim geçtiğini söyledi ama yine de kaşınmalar yaşıyordum psikolojiktir dedi. Dayanamadım tekrardan medical parktan randevu aldım ama bu sefer prof doktorundan o da aynı şekilde geçtiğini söyledi ama hem içim rahat olsun hem de garanti olsun diye 1 hafta daha aynı tedaviyi uygulattırdı tedavim bittiğinde kontrole gitme gereği bile duymadım çünkü kaşınmam tamamen bitmişti.
reis kontrolde her tarafınamı bakıo0 yoksa sadece eline koluna falan mı

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL
evi baştan sona temizlemeniz gerek kıyafetleride iyi yakamak gerekiyor duvarları da baya badana yapın

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
Aga çok geçmiş olsun eski bir konu açıyorum ama ben de oldum şimdi ben küçük şehirde oturuyorum özel de yok hastane de sıra yok bu karışımı mi alıyım kremimi kararsız kaldim tavsiyeniz var mi Allah belami verdi ne uyuyabiliyorum ne kız arkadaşımla buluşabiliyorum abi bu neymiş ya

Yupo07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Faruk
Aga çok geçmiş olsun eski bir konu açıyorum ama ben de oldum şimdi ben küçük şehirde oturuyorum özel de yok hastane de sıra yok bu karışımı mi alıyım kremimi kararsız kaldim tavsiyeniz var mi Allah belami verdi ne uyuyabiliyorum ne kız arkadaşımla buluşabiliyorum abi bu neymiş ya
knk ben eczaneden bir karışım yaptırdım sürdüğüm ilk gün nerdeyse kökünden çözdü sorunu

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Selim
İnsan vücudu dışında 3 gün yaşayabilirler. İster 3 gün ardarda ister direkt boyundan aşağı sür tüm vücuda. Kıyafetleri 50 60 derecede yıkamak istemiyorsan vücuduna sür 3 gün yıkanma sonra duş alıp tekrar kullan geçer umarım. Kalan losyonu da 1 hafta sonra sürersin. Bu ara baya yayılmış durumda bu uyuz. Bize verdiği losyon kwellada idi. Hapı da var son çare olarak ama çok pahalı.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Biz ailecek aktardan bir ilaç karışımı yaptırıp sürüp 1 gün boyunca onu sürüp durmuştuk geçmişti onu sürüp kendimizi streçlemiştik çok fazla kokuyordu ama

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
Biz ailecek aktardan bir ilaç karışımı yaptırıp sürüp 1 gün boyunca onu sürüp durmuştuk geçmişti onu sürüp kendimizi streçlemiştik çok fazla kokuyordu ama
Bende krem sürdüm bugün 3. Gün ama kaşınmalar az da olsa var normal mi hocam

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Bende krem sürdüm bugün 3. Gün ama kaşınmalar az da olsa var normal mi hocam
Uyuz 3 4 günde biticek bir rahatsızlık değil hijyenine dikkat et elbiselerini kesinlikle poşetle koy bir yere 2 hafta giyme aile içindeki kişilerde aynı şekilde yapsınlar önerilen ilaçları vs zaten söylemişler kullan aksatma. Biraz mesakatli ama sonucu alıyorsun sabretmekten başka çaren yok.

jimax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Jimax
Aynı sıkıntı bendede vardı penisimde yaralar çıktı ve çok acıtıyordu ve çok kaşındırıyordu uyuz bende geçti ama alerjik kaşıntı olarak iz bıraktı atarax kullanıyorum sinir yatıştırıyor uyku veriyor ve kaşıntıyı kesiyor özel hastaneye gittim nefroloji dediler orasıda ileri uzmanlık gerektiriyormuş alerjiden randevu arıyorum
Hocam merhabalar ben uyuz oldum ama asıl sıkıntı peniste kabuklanma ve yaralar oluşuyor böyle yapışkan bir şey oluyor deride çok rahatsız ediyor acaba siz nasıl tedavi oldunuz yazabilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koluma ve koltuk altıma baktı, penise bakmadı en son gittiğimde sadece sordu orada hala var mı kırmızılıklar diye.
Hocam merhabalar ben uyuz oldum ama asıl sıkıntı peniste kabuklanma ve yaralar oluşuyor böyle yapışkan bir şey oluyor deride çok rahatsız ediyor acaba siz nasıl tedavi oldunuz yazabilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,327
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom