Batuhan Akbaş
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,671
Kaliteli olmasına gerek yok. Olabildiğince ucuz olursa sevinirim.
Telefondan da eba uygulamasıyla kamera kullanabilirsin telefonda izlemek istemiyorsan bilgisayara telefon kamerası ayarla gerek yokKaliteli olmasına gerek yok. Olabildiğince ucuz olursa sevinirim.
Bizim de yarın başlıyor, zorunlu değil mi?La niye webcam alıyonuz zorunlu bir şey değilki gerçi okul size böyle böyle alın demişde olabilir orası ayrı
Mayıs ve Haziran ayında da oldu canlı dersler o zaman zorunlu değildi kamera şimdi niye zorunlu olsunkiBizim de yarın başlıyor, zorunlu değil mi?
Ben özelden devlete geçtiğim için bilmiyorum. Özelde zorunluydu.Mayıs ve Haziran ayında da oldu canlı dersler o zaman zorunlu değildi kamera şimdi niye zorunlu olsunki
Ben devlette okuyorum dostum zorunlu değildi.Ben özelden devlete geçtiğim için bilmiyorum. Özelde zorunluydu.
Yarın sabah EBA'ya gir Canlı Dersler kısmından bak hocam varsa girersin yoksa ilk haftanın günahı olmaz haber veririler.napcam ben la bizde uzaktan egitim fln demediler :d
eyw sagolasin :dYarın sabah EBA'ya gir Canlı Dersler kısmından bak hocam varsa girersin yoksa ilk haftanın günahı olmaz haber veririler.
Kamera gerekiyor bizde dostum. Önerisi olan yok mu? Telefon dışında webcam için.Mayıs ve Haziran ayında da oldu canlı dersler o zaman zorunlu değildi kamera şimdi niye zorunlu olsunki