Neler Yeni

Uzaylıların olduğunu kanıtlayın

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Trilyonlarca gezegenin var olduğu bir evrende sadece tek bir gezegende organizma bulunması saçma olurdu.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Kanıt yok bunu savunanlar genelde izlenme kasmak için çocuklara yapılan oha diyorum olumlu bak vs. o tür kanallar tarafından izlenme için yapılan videolara inanan çocuklar. çocuk değilse de aşırı hayalperest kişiler. Aslında ben de başka gezegenler de yaşayan başka canlılar olduğunu düşünüyorum ama normal hayvanlar gibi. Yok bizi ele geçirceklerde, büyük teknolojilere sahipmiş te sie!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trilyonlarca gezegenin var olduğu bir evrende sadece tek bir gezegende organizma bulunması saçma olurdu.
İşte canlılar vardır ama prim için yapılan uzaylı videolarını biliyorsundur.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ömrün boyunca 9'a basılı tutarak oluşturacağın sayıdan daha fazla gezegenin olduğu bir evrende yalnızca insanların olduğunu düşünmüyorsundur diye umuyorum.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu rastgelelikte ve düzensizlikte tabii ki dünya dışı varlıklar olabilir, canlı formu için gerekli elementleri karşılayan ve evrimleşmeye uygun türde canlılar olusabilir. Lakin başka gezegenlerde insan seviyesinde veya daha üst seviyede canlıların evrilmesi imkansıza yakın Velev ki evrimleşti, görüntülerini gördüğümüz uzaylıların vücutları neden insanlar gibi? Evrimleşe evrimleşe insan formunun aynısına mı evrimleşti bu rastgelelikte? O yüzden arkadaşlar filmlerde veya medyada gördüğünüz uzaylıların olması çok çok çoook düşük bir ihtimal. Uzaylı vardır lakin mesela proteinle beslenen mikroskopik küçüklükte bir canlı olabilir

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kentilyonlarca, septilyonlarca ve hatta belki de sentilyarlarca gezegenin bulunduğu evrende tek yaşam içeren gezegenin dünya olduğunu düşünmek çok komik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,525
Üyeler
163,838
Son üye
xmustafayy
Top Bottom