Üzgün bir beyfendi...

insan hayatında üç kere aşık olur . ilki çok güzeldir çok iyi anlaşılır ve genelde çok saçma sudan bir sebepten biter. ikincisi iyice insanı bitirir işkence gibidir. üçüncüsü ise gerçek aşktır derler belkide sen daha baştasındır ?

Yaşınız kaç (tamam sormuşlar zaten bu silinmiyor mu)

Herkese selam. Konu dışı olacak ama hepimiz neticede insanız. 3 Senelik ilişkim bitti ve derin bir acı çekiyorum. Kendisinin de sevgilisi var. Ve benden nefret ediyor, hiçbir şey yapmama rağmen çekti gitti. Şimdi siz söyleyin bana ne yapacağım ? Duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki. Beynim işi gücü bıraktı sadece geçmişte olan şeyleri düşünmeye başladı, gözlerimin önüne getirmeye başladı anıları. Psikolojimi bozmasından korkuyorum. Çaresiz hissediyorum, ne yapacağım ?
unut gitsin aga

Ölenle ölünmediği gibi gidenlede gidilmiyor hocam, zamana bırakın.

Önce içinde derin bir boşluk olacak ne ile doldurmaya çalışırsan çalış dolmayacak. Uzun bir süre unutamayacaksın ancak sorun bu değil. Hepsi geçiyor.

Sakın aklına kötü düşünceler getirme, depresyona girme, hüzünlü şarkılar dinleme. Aileden birine anlat bu olayı azda olsa teselli al. Sakın bunları yapıp değerli vaktini kaybetme sakın durma olan oldu bu seni üzmemeli aksine seni kamçılamalı kendini geliştir sakın öylece bir kenarda oturup üzülme, zaman kaybetme. Düşme, ayağa kalk!
Eğer pişmanlık duymak istemiyorsan ki emin ol bu aşk acısından daha kötü sakın zaman kaybetme, durma, üzülme, kendini salma.

Önce içinde derin bir boşluk olacak ne ile doldurmaya çalışırsan çalış dolmayacak. Uzun bir süre unutamayacaksın ancak sorun bu değil. Hepsi geçiyor.

Sakın aklına kötü düşünceler getirme, depresyona girme, hüzünlü şarkılar dinleme. Aileden birine anlat bu olayı azda olsa teselli al. Sakın bunları yapıp değerli vaktini kaybetme sakın durma olan oldu bu seni üzmemeli aksine seni kamçılamalı kendini geliştir sakın öylece bir kenarda oturup üzülme, zaman kaybetme. Düşme, ayağa kalk!
Eğer pişmanlık duymak istemiyorsan ki emin ol bu aşk acısından daha kötü sakın zaman kaybetme, durma, üzülme, kendini salma.
Yazdığınız en ufak bir üzülme mesajı bile tebessüm etmeme yetiyor hocam. Bu konuda gerçekten teşekkür ederim. Ama insan işte üzülüyor, lakin bunun beni durdurmasına veya hayatıma işime veya zevklerime engel olmasına izin veremem. Ki şimdiden birkaç şey planladım bile. Bir anakart ve işlemci alıp hem keyfime keyif katacağım, hem de onun bende yarattığı boşluğu piano çalmayı öğrenerek dolduracağım. Gerçekten ilginiz için çok teşekkür ederim 🤍

Dünyanın sonu değil ya boşver.
Müzik aleti çal vakit geçer, bağlama çalmayı öğren.

Zamanla geçecek kardeşim ama hiç unutmayacaksın her zaman aklının bir köşesinde olacak.

Geri