Üzgün bir beyfendi...

Sahin416

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
Herkese selam. Konu dışı olacak ama hepimiz neticede insanız. 3 Senelik ilişkim bitti ve derin bir acı çekiyorum. Kendisinin de sevgilisi var. Ve benden nefret ediyor, hiçbir şey yapmama rağmen çekti gitti. Şimdi siz söyleyin bana ne yapacağım ? Duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki. Beynim işi gücü bıraktı sadece geçmişte olan şeyleri düşünmeye başladı, gözlerimin önüne getirmeye başladı anıları. Psikolojimi bozmasından korkuyorum. Çaresiz hissediyorum, ne yapacağım ?

Unutacaksın ve hayatına devam edeceksin. O, senin hayatının tümünü oluşturmuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Yapılabilecek bir şey yok, yüreğinizi bir kenara koyup mantığınızla düşünün.
Eğer mantıklı düşünürsem ondan nefret etmeye başlarım, alttan aldığım her hatayı ve davranışı nefret olarak içime serpiştiririm. Sizce bu doğru mu, 3 seneye hakaret olmaz mı ?
Post automatically merged:

Başlığa güldüm.

Her şeyin başı zaman. En fazla 2 haftaya bir şeyiniz kalmaz.
Güldürebildiğime sevindim :), ama ne yazık ki başlık doğru. 2 hafta sonra geçecek mi bilmiyorum ama acı çok ağır geldi :(

Eğer mantıklı düşünürsem ondan nefret etmeye başlarım, alttan aldığım her hatayı ve davranışı nefret olarak içime serpiştiririm. Sizce bu doğru mu, 3 seneye hakaret olmaz mı ?
Mantıklı düşünmek bu değil, siz tamamen yanlış anlamışsınız.

Mantığınızla düşünün, yaşadığınız onca anıyı saklayın ve hayatınıza devam edin.

Mantıklı düşünmek bu değil, siz tamamen yanlış anlamışsınız.

Mantığınızla düşünün, yaşadığınız onca anıyı saklayın ve hayatınıza devam edin.
Demek istediğinizi şimdi anladım pardon, sadece kafam biraz dağınık ve göğsümde dev bir ağırlık var. Bu sağlığımı olumsuz yönde etkilemez umarım.

Her insanın hayatında böyle şeyler yaşanıyor. Elinizden geldiğince sağlam durmaya çalışın. Zaman her şeyin ilacıdır.
Dediğinizde haklısınız aslında, sabredip kendime çeki düzen verip alıştırdığım hayatımı yeniden kurmalıyım
Post automatically merged:

Dik durursanız etkilemez.
İnsan böyle durumlarda anlatacak birine ihtiyaç duyuyor. Ben yalnız olan biri olduğum için buraya döktüm içimi. Çok teşekkür ederim :)

Herkese selam. Konu dışı olacak ama hepimiz neticede insanız. 3 Senelik ilişkim bitti ve derin bir acı çekiyorum. Kendisinin de sevgilisi var. Ve benden nefret ediyor, hiçbir şey yapmama rağmen çekti gitti. Şimdi siz söyleyin bana ne yapacağım ? Duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki. Beynim işi gücü bıraktı sadece geçmişte olan şeyleri düşünmeye başladı, gözlerimin önüne getirmeye başladı anıları. Psikolojimi bozmasından korkuyorum. Çaresiz hissediyorum, ne yapacağım ?
Yaşın kaç?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,152
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri