lordofthegariban
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
vgn dragonfly f1 pro kullanıyorum vgn ürünlerini öneririm gayet kaliteliler yeni versiyonlarınıda alabilirsin
Hepsiburada çok problem yaşamadım aslında. Ama trendyolda çok yaşadımHepsiburada neden güven vermiyor tek merak ettiğim şuan o şuana kadar hepsiburada dan aldım neredeyse herşeyimi hiç sorun yaşamadım ama mouse burada https://www.hepsiburada.com/glorious-model-d-kablosuz-mat-beyaz-rgb-oyuncu-mouse-glo-ms-dw-mw-p-HBCV00000VZMIR?magaza=WB Teknoloji&&wt_gl=cpc.6802-IT.pmax.camp20506957413adgr000000&gad_source=4&gclid=CjwKCAiA-vOsBhAAEiwAIWR0TbKeRcx4WCc2_OG_XxSJH-18_o6sQh6NN8ZL_aQBhN5xb5bd_agG-xoC4bYQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Evet Trendyol da bende çok problem yaşadım ayni kargo şirketi aldığım kulaklığı getirmedi 20-30km uzaklıktaki şubeye Bıraktılar fakat daha sonrasında ise aynı firma bir kargo getirdi kapıma ve daha önceden kulaklıktan önce getiriyorlardı kargo şirketi 3 harfli ve M ile başlıyorHepsiburada çok problem yaşamadım aslında. Ama trendyolda çok yaşadım
A950 PRO 4K al pulsar yerinePulsar X2 Wireless'a ne diyorsun dareu'dan daha iyi midir claw tutuyoru mouse'u iyi diyolar
kanka ne bu dareu aşkı yaA950 PRO 4K al pulsar yerine
Sadece 4k farkı var başka hiçbir farkı yok.kanka ne bu dareu aşkı ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4k ile arasında ne fark var normal dareu nun
Ben olabilirim odareu a950 pro 4k
burdan bir arkadas tavsiyesi uzerine aldim a;iri memnun kaldim
Alacaktım kalmamışBen olabilirim o![]()
kanka ne alayım o anlamda sormuştum. dareu kalmamış napayımBen olabilirim o![]()
Bütçe ne kadardıkanka ne alayım o anlamda sormuştum. dareu kalmamış napayım
Max 1.500. İkinci el de alabilirim.Bütçe ne kadardı