Uzun süre kullanılmamış protein tozu kullanılır mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
Protein tozu almıştım Eylül veya Ekim ayıydı 2022. 1 ay kullandım sonra sporu bıraktığım için kullanmadım. Ağzı kapalı serin yerde saklandı. Kullanılır mı? Bir koku var ama kendi kokusu mu yoksa bozulmuş mu bilmiyorum. Bilmeden çöpe atmak da istemiyorum. Son TT 2023 Haziran.

Kutusu kapalıysa serin yerde ise bir sıkıntı olmaz.

Son kullanma tarihine bak sağlığın için kullanmamalısın geçtiyse tarih piyasada zaten pek kaliteli mal yok beklemiş bir şeyle hiç riske atmaya gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Protein tozu almıştım Eylül veya Ekim ayıydı 2022. 1 ay kullandım sonra sporu bıraktığım için kullanmadım. Ağzı kapalı serin yerde saklandı. Kullanılır mı? Bir koku var ama kendi kokusu mu yoksa bozulmuş mu bilmiyorum. Bilmeden çöpe atmak da istemiyorum. Son TT 2023 Haziran.
Tarihi görmemişim sıkıntı olmaz reis

Son kullanma tarihine bak sağlığın için kullanmamalısın geçtiyse tarih piyasada zaten pek kaliteli mal yok beklemiş bir şeyle hiç riske atmaya gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tarihi görmemişim sıkıntı olmaz reis
İçtim. Tadında sorun yoktu. İlk aldığım gibiydi.

Ben BCAA almıştım bir kere kullanıp kapamıştım sonrasında 5-6 ay geçti aradan nemlenmişti ama kullandım öyle bir sıkıntı olmadı.

İçtim. Tadında sorun yoktu. İlk aldığım gibiydi.
Aynen sıkıntı olmaz sadece bazı ürünlerde topaklanma olur içinde nem vs oluşursa o da önemli dğeil zaten sağlığa bir zararı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,965
Üyeler
183,928
Son üye
arrosando
Geri