V-Sync nasıl kapatabilirim?

Peganeo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,047
Terraria oynuyorum büyük ihtimal V-Sync açık çünki fps garip şekilde bi anda 37 fps e kitleniyor ve sanki slow motion bir görüntü oluyor her şey yavaşlıyor. Nasıl kapatabilirim ayarlarda bulamıyorum?

1607368215221.png

Edit: Go Fullscreen yaparak sorunu çözdüm.

Ayarlardan Grafik veya Görüntü ayarlarına gelirseniz V Sync ve FPS Limit yazar V Sync kapatıp FPS limiti sınırsız yapınız. Oyunu bilmiyorum ama genlde oyunlarda bu şekilde olur ayarlar.

Ayarlardan kapatabilirsin ama bu vsync deil vsync olsa 30 45 yada 60a kitlenir tabi pc yetmiyorda olabilir

Ayarlardan Grafik veya Görüntü ayarlarına gelirseniz V Sync ve FPS Limit yazar V Sync kapatıp FPS limiti sınırsız yapınız. Oyunu bilmiyorum ama genlde oyunlarda bu şekilde olur ayarlar.
1607368518546.png

Öyle bir ayar yok demiştim zaten o yüzden soruyorum.
Ayarlardan kapatabilirsin ama bu vsync deil vsync olsa 30 45 yada 60a kitlenir tabi PC yetmiyorda olabilir
Bu oyun çok büyük bir sistem gereksinimi istemiyor ve sistemim iyi sorun farklı bi şey ama tam ekrandan çıkarıp geri tam ekran yapınca düzeliyor daha yeni keşfettim.

Alıntıyı görüntüle
Öyle bir ayar yok demiştim zaten o yüzden soruyorum.

Bu oyun çok büyük bir sistem gereksinimi istemiyor ve sistemim iyi sorun farklı bi şey ama tam ekrandan çıkarıp geri tam ekran yapınca düzeliyor daha yeni keşfettim.
Frame gecisini acmayi deneyin belkj duzelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,136
Üyeler
190,864
Son üye
yufz
Geri