🟢V2ray Tunelleme Sorunu

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,843
Sa, Bildiğiniz gibi internet fiyatları uçtu ve operatörler (özellikle Turkcell) artık normal internet yerine haftalık Instagram/YouTube paketleri veriyor. Ben de bunu V2ray ile tünelliyorum, bu sayede her yerde kullanabiliyorum.

Ancak şöyle bir sorunum var: Genelde bu tarz bug hostlar için Vless+tcp+tls gibi yeni, hızlı ve bulması kolay protokoller kullanılır. Bende ise ne hikmetse sadece daha hantal olan belirli bir Vmess protokolü çalışıyor. Bu protokolü de yakın sunucularda bulamadığım için Güney Kore, Hindistan veya Amerika gibi çok uzak lokasyonlara bağlanmak zorunda kalıyorum; haliyle ping 1000ms'yi buluyor ve internet resmen ölüyor.

Her neyse, yani aranızda bu amaçla tünelleme yapanlar şu an hangi protokolleri kullanıyor ve benim bu sorunumun nedenini bilen veya çözümü konusunda yardımcı olabilecek var mı?

Hocam selam, hiç o sağda solda paylaşılan public sunucularla ve hantal Vmess'le falan uğraşmana gerek yok. Binlerce kişi aynı bedava sunucuya abandığı için 1000ms ping alman ve bağlantının sürekli kopması çok normal.

Senin ilacın aylık 3-5 dolara Almanya veya Bulgaristan lokasyonlu ucuz bir VPS kiralayıp kendi sistemini kurmak. Sunucunun root yetkisi sende olacağı için direkt 3x-ui veya Marzban gibi bir panel kurarsın, üstüne de güncel VLESS + XTLS-Reality veya TCP+TLS çakarsın. O elindeki bug host adresini de SNI kısmına yazdın mı işlem tamam, kendi internetin gibi tam hızda ve 40-50ms ping ile akarsın. Amerika, Kore sunucularında sürünmeye değmez.

Hocam selam, hiç o sağda solda paylaşılan public sunucularla ve hantal Vmess'le falan uğraşmana gerek yok. Binlerce kişi aynı bedava sunucuya abandığı için 1000ms ping alman ve bağlantının sürekli kopması çok normal.

Senin ilacın aylık 3-5 dolara Almanya veya Bulgaristan lokasyonlu ucuz bir VPS kiralayıp kendi sistemini kurmak. Sunucunun root yetkisi sende olacağı için direkt 3x-ui veya Marzban gibi bir panel kurarsın, üstüne de güncel VLESS + XTLS-Reality veya TCP+TLS çakarsın. O elindeki bug host adresini de SNI kısmına yazdın mı işlem tamam, kendi internetin gibi tam hızda ve 40-50ms ping ile akarsın. Amerika, Kore sunucularında sürünmeye değmez.

Hocam bende oyle dusundum zaten en basta eger calissa alicaktim ayda 3-5 doalr bir sey degil ama sorun su bende soyledigniz protokoller calsimiyor Bende sadece Vmess+Websocket+none protkolu casliyor ilginc bir sekilde oyaski tam tersi sizin dedikerlniz daha guncel ve daha iyi oldukalri icin onalar calsimaliydi dpi daha zor yaklaniyor onalr ama anlamadim bende garip bir sekidle onalr calsimyior zaten bu konuyuda o yuzden actim acaba niye bende calismiyor diye sizde calsiyor mu falan diye ?
(bu arada 1000ms ping degil latency yani verimin sifrelenmesi sonra sunuya gimesi sonra cozulmesi sonra google veya cloudflare adresine gitmesi sonra istedigim sunucuya gitmesi sonra ayni sekilde geri gelmesi ynai 300-400ms yapiyor ping oalrak kabaca galiba)

bu arada siz kullaniyorsaniz sizin operatorunuz ney yani bende calsimamasinin sebebi turkcell kullandigm icin mi emin degilim?

Geri